Cookies- og Brukervilkår


Spar tusenvis av kroner på datautstyr

Skal jeg kjøpe de dyreste kablene eller den nyeste ruteren? Vi gir deg svarene og hjelper deg å spare store beløp på neste handletur.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Et besøk hos Elkjøp, Expert eller Lefdal kan lett bli en unødig kostbar affære. Prisforskjellen på to produkter med samme funksjonalitet gjenspeiler nemlig ikke alltid kvalitetsforskjellen.

Når det gjelder HDMI-kabler, er det mulig å spare virkelig store beløp uten å måtte inngå kompromisser med verken lyd- eller bildekvaliteten. Vi har for eksempel sett på to HDMI-kabler til henholdsvis 49 og 795 kroner. De gjør nøyaktig den samme jobben, og dette er bare ett av flere eksempler.

Du får med andre ord svar på om det virkelig er nødvendig å kjøpe de dyre produktene, eller om du kan nøye deg med dem som koster mindre. Samtidig blir du bedre til å vurdere om du bør kjøpe de nyeste eller de litt eldre versjonene av alt fra skjermer til telefoner.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Ekstern harddisk med skjerm

Ekstern harddisk med skjerm

InSight er navnet på den lille harddisken med skjerm fra Verbatim. Skjermen forteller hva stasjonen heter og hvor mye plass som er brukt.

Les mer

Full fart på bærbare pc-er

Full fart på bærbare pc-er

Det å bytte ut den gamle harddisken med en ny SSD-disk, som består av flashminne, er trolig den beste oppgraderingen man kan gjøre for tiden.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer