Cookies- og Brukervilkår


Sterk lettvekter fra Toshiba

Toshiba har sendt pc-ene sine på slankekur. Et av resultatene er den nye bærbare modellen Qosmio F60, som er den hittil letteste i Qosmio-serien.

Den nye pc-en er bare 29,1 mm tykk og veier 2,8 kg. På tross av den beskjedne livvidden har F60 blant annet en Intel Core i5-prosessor og opptil 6 GB ram, noe som gjør at den kan kjøre krevende multimedieprogrammer og spill.

Qosmio er utstyrt med en Blu-ray-stasjon, som også støtter vanlige dvd-plater. Den har også noe som Toshiba kaller Resolution+, som visstnok kan oppskalere video til tilnærmet HD-kvalitet på den 15,6 tommer store skjermen. Den bærbare har innebygde høyttalere fra Harman Kardon, og koster omkring 10 000 kroner.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

Smart skjermfot

Smart skjermfot

Docking-stasjoner for bærbare maskiner er ikke noe nytt, men Philips presenterer en variasjon over temaet og lanserer en fiffig skjermfot med en innholdsrik hub.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer