Cookies- og Brukervilkår


Styr pc-en med bevegelser

Samsung lanserer alt-i-ett-datamaskiner med bevegelsesstyring.

På IFA-messen i Berlin presenterte Samsung en ny serie alt-i-ett-datamaskiner som er innebygd i en skjerm på 27 tommer. Trådløst tastatur og trådløs mus gjør at pc-en ikke tar unødig plass, og takket være Windows 8 og et innebygd kamera kan datamaskinen styres med håndbevegelser -- på samme måte som de nyeste tv-ene fra produsenten. Alt-i-ett-pc-en har en ekstremt høyoppløst touchskjerm på 2560 x 1440 piksler (sammenliknet med full HD, som bare har en oppløsning på 1920 x 1080 piksler). Den har en kraftig prosessor, godt med minne, innebygd tv-modul og Blu-ray-spiller.

Med bevegelsesstyring kan du justere volum, bruke musa eller spille tilpassede spill uten å forlate sofaen. Windows 8 gjør pc-en kompatibel med Samsungs nye økosystem ATiV, som gir samme brukeropplevelse og innhold uansett enhet. Alt-i-ett-pc-en kommer også i et mindre format med 23,6”-skjerm. 7-serien kommer i butikkene i november med en anbefalt utsalgspris fra 16 500 kroner.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>God skjerm til lav pris

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGod skjerm til lav pris

ViewSonic VX2363Smhl-W er en billig og fornuftig skjerm, som leverer et både pent og behagelig bilde.

Les mer

Enkelt trådløst oppsett

Enkelt trådløst oppsett

Hvis du har prøvd å sette opp en ruter og et trådløst nettverk, har du sikkert merket at det kan dukke opp mange uforutsette problemer underveis.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer