Cookies- og Brukervilkår


Surface kommer til Norge

Microsofts hjemmebakte nettbrett kommer snart i salg her hjemme. Pro-versjonen med ekte Windows 8 lar imidlertid vente på seg.

Norge var ikke med på lanseringen i oktober, men nå kan vi snart skaffe oss Microsoft Surface her i landet også. Ifølge reklamen skal Surface kombinere det beste fra pc- og brettverdenen, men prisen er forholdsvis stiv. I første omgang er det versjonen som kjører Windows RT som kommer i salg i Norge. Windows RT er en "slanket" utgave av Windows som kun kan kjøre apper som er forhåndsgodkjent av Microsoft gjennom Microsoft egen app-butikk, men ikke vanlige Windows-programmer. Surface Pro med en komplett utgave av Windows 8 kommer i salg i USA den 9. februar, og dukker trolig opp i Norge seinere.

Surface RT har en skjerm på 10,4 tommer og veier 680 gram. Tykkelsen er litt under én centimeter. Det følger med en Microsoft Office-pakke som inneholder både Word, Excel og Powerpoint. Brettet har ikke innebygd mobilnett, men bare wifi og bluetooth. Men i motsetning til konkurrenten Apple har Surface både innebygd USB-port og microSD-kortleser.

Den 14. februar starter salget i Norge, men du må bla opp mellom 4000 og 4700 kroner for å slå kloa i den billigste utgaven, melder Microsoft. For en tusenlapp til får du med på kjøpet et praktisk deksel som inneholder et komplett touchtastatur.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Test selv: Så rask er prosessoren

Test selv: Så rask er prosessoren

Prosessoren eller cpu-en i datamaskinen din har stor betydning for ytelsen, men hva betyr de kryptiske modellnavnene? Det får du svar på her, og du kan se karakterer for alle prosessorer.

Les mer

Mikroprojektor att ta med

Mikroprojektor att ta med

Den opptar bare sju ganger sju centimeter på skrivebordet og veier 210 gram

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer