Cookies- og Brukervilkår


Test av Hauppauge Colossus

Hauppauge Colossus ser glimrende ut i teorien, men i virkeligheten er du sterkt hemmet av kopieringsbeskyttelse. Hauppauge Colossus leveres med alt du trenger av kabler til å spille inn video og sende video fra pc-en.

Last ned artikkel

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om Hauppauge Colossus.

Amerikanske Hauppauge er kjent for tv-tunere, men Colossus er istedenfor et kort med mange innganger og utganger til bilde og lyd. På vanlige tv-tunere er du heldig hvis du finner en eneste, analog videoinngang som du kan bruke til å overføre gamle videobånd til pc-en. Med Colossus kan du få inn all slags video fra både HDMI- og komponentplugger i opptil 1080i-oppløsning.

Med andre ord er dette et produkt for den som liker å jobbe med video på pc-en. Du kan også bruke utgangene til å sende video i full HD fra pc-en til flat-skjermen i stua.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Tynne LED-skjermer

Tynne LED-skjermer

Hvis du trenger en ny skjerm til den stasjonære pc-en, er det mye å velge mellom i BenQs V-serie.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Alt om hovedkortet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdAlt om hovedkortet

Sånn virker det: Hovedkortet er nervesenteret i pc-en. Her kan du lese hva det gjør og hvordan de forskjellige komponentene jobber sammen.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kjøp ny pc nå

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdKjøp ny pc nå

Akkurat nå kan du få en bærbar pc med funksjoner, utstyr og ytelse som får den gamle datamaskinen til å blekne.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer