Cookies- og Brukervilkår


USB-minnepinner

Et samarbeid mellom minnepinne-produsenten Transcend og antivirusfirmaet Trend Micro har resultert i en smart og sikker minnepinne.

Trend Micro har nemlig utviklet et eget antivirusprogram til V15, som minnepinnen fra firmaet Transcend heter. Programmet Trend Micro USB Security Software beskytter minnepinnen, så man ikke trenger å være redd for å stikke den i en hvilken som helst fremmed datamaskin.

Det smarte ved ordningen er at programmet sørger for å oppdatere virusdatabasen hver gang minnepinnen blir satt i en pc med internettforbindelse. Men det må nevnes at antivirusprogrammet bare er en 90-dagers prøveversjon. Etter det må du betale for å få få flere oppdateringer.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Husker du Windows 3.1?

Husker du Windows 3.1?

Unn deg et nostalgisk tilbakeblikk og bli kjent med Windows 3.1!

Les mer

Ekstern harddisk med skjerm

Ekstern harddisk med skjerm

InSight er navnet på den lille harddisken med skjerm fra Verbatim. Skjermen forteller hva stasjonen heter og hvor mye plass som er brukt.

Les mer

Flerbruksskriver med faks

Flerbruksskriver med faks

Den nye flerbruksskriveren Pixma MX870 fra Canon er godt utstyrt med funksjoner. Den kan bruke en trådløs forbindelse, så alle skriverne i husete kan skrive ut fra den uten å være koblet til maskinen med en kabel.

Les mer

Nyeste

Spar en formue

Når bør du slå til for å gjøre et godt kjøp på en ny pc, skriver eller mobil?

Les mer

Den beste nødladeren til smarttelefonen

Med en nødlader i vesken kan du holde liv i mobiltelefon og nettbrett en hel helg, uten å være i nærheten av en stikkontakt.

Les mer

FBI hacker iPhone!

Apple vil skjerpe sikkerheten på iPhone etter at FBI hacket telefonen til en terrorist.

Les mer