Cookies- og Brukervilkår


Fett minnekort

SanDisk Extreme III 32GB kan lese og skrive data med en hastighet på opptil 30 MB i sekundet.

Hvis du har et speilreflekskamera som kan ta lange og raske bildeserier, trenger du også et raskt minnekort. SanDisks Compact Flash-kort i Extreme III-serien lover lese- og skrivehastigheter på opptil 30 MB i sekundet. Det er rikelig til selv de raskeste kameraene og sørger også for rask overføring av bildene til en pc. Kortet har en kapasitet på hele 32 giga­byte – eller flere enn 30 000 høyoppløste bilder. Den sjene­røse kapa­siteten gjør også kortet ideelt for videokameraer som tar opp i HD-kvalitet via en innebygget kortleser. SanDisk Extreme III 32GB koster cirka 2000 kroner.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Fett minnekort

Fett minnekort

SanDisk Extreme III 32GB kan lese og skrive data med en hastighet på opptil 30 MB i sekundet.

Les mer

Smart liten tv-mottaker

Smart liten tv-mottaker

Du trenger faktisk bare en fire centimeter lang USB-adapter i pc-en for å ta inn tv-signaler. PCTV nanoStick Ultimate Plus lar deg se på de tre gratiskanalene fra NRK så lenge mottaksforholdene er i orden.

Les mer

Kjapp, men skrøpelig

Kjapp, men skrøpelig

USB-minne har etter hvert blitt en vare som du kan kjøpe billig på supermarkedet, så det skal noe svært spesielt til for å gjøre seg bemerket.

Les mer

Nyeste

Lynraske minnepinner

Selv den minste av disse minnepinnene har plass til en mengde data som tilsvarer 50–100 vanlige cd-er. I tillegg er de lynraske når man skal overføre til og fra pc-en.

Les mer

Solide verktøy til minnepinnen

Programmer som kan fraktes på en minnepinne, gir deg rask og enkel tilgang til tekstbehandling, musikkredigering og mange andre verktøy når du er på farten.

Les mer

Minnepinner som tåler alt

Vi har testet 15 av de mest populære minnepinnene på markedet og utsatt dem for fire av de verste påkjenningene i hverdagen: varme, kulde, støt og vann. Les videre og se hvor mye minnepinnene tåler.

Les mer