Cookies- og Brukervilkår


Stor test av USB 3.0-minnepinner

Med de nyeste minnepinnene får du masse lagringsplass og lynrask overføringshastighet. Vi har samlet 11 av dem, og testen vår viser at du bør tenke deg godt om før du kjøper en USB 3.0-minnepinne.

Last ned artikkel - bare for brukere

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om de nyeste minnepinnene.

Det er ingen grunn til å kaste bort tiden med å vente på filoverføringer. Ta farvel med de langsomme, gamle minnepinnene som uansett aldri har plass til alle de filene du trenger. Få deg heller en som støtter den nyeste standarden USB 3.0 og gir deg overføringer i ekstremt høy hastighet. I denne testen har vi fått tak i til sammen 382 gigabyte flashminne fordelt på 11 nye og raske minnepinner med en kapasitet på fra 16 til 64 GB. Testen avslører at det er store forskjeller på ytelsen.

Hastighetene avhenger ikke bare av at datamaskinen din er utstyrt med en USB 3.0-port. Det har også betydning hvilken teknologi den enkelte minnepinnen bruker. De raskeste i testdeltakerne bruker flere kanaler til dataoverføringen for å utnytte den nye USB-standarden fullt ut. Men uansett går det veldig mye raskere å kopiere bilder, film og andre filer i forhold til det du er vant til. Hvis alt fungerer på beste måte på pc-en din, kan du med de raskeste minnepinnene få overført data til pc-en mer enn sju ganger raskere enn med en USB 2.0-minnepinne.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lynraske minnepinner

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLynraske minnepinner

Selv den minste av disse minnepinnene har plass til en mengde data som tilsvarer 50–100 vanlige cd-er. I tillegg er de lynraske når man skal overføre til og fra pc-en.

Les mer

Fett minnekort

Fett minnekort

SanDisk Extreme III 32GB kan lese og skrive data med en hastighet på opptil 30 MB i sekundet.

Les mer

Smart liten tv-mottaker

Smart liten tv-mottaker

Du trenger faktisk bare en fire centimeter lang USB-adapter i pc-en for å ta inn tv-signaler. PCTV nanoStick Ultimate Plus lar deg se på de tre gratiskanalene fra NRK så lenge mottaksforholdene er i orden.

Les mer

Nyeste

Lynraske minnepinner

Selv den minste av disse minnepinnene har plass til en mengde data som tilsvarer 50–100 vanlige cd-er. I tillegg er de lynraske når man skal overføre til og fra pc-en.

Les mer

Solide verktøy til minnepinnen

Programmer som kan fraktes på en minnepinne, gir deg rask og enkel tilgang til tekstbehandling, musikkredigering og mange andre verktøy når du er på farten.

Les mer

Minnepinner som tåler alt

Vi har testet 15 av de mest populære minnepinnene på markedet og utsatt dem for fire av de verste påkjenningene i hverdagen: varme, kulde, støt og vann. Les videre og se hvor mye minnepinnene tåler.

Les mer