Cookies- og Brukervilkår


Ny oppdatering til gratis antivirus

Som vanlig kommer det nye oppdateringer til antivirusprogrammer mot slutten av året, og gratisversjonen til Avast er ikke noe unntak.

Som vanlig kommer det nye oppdateringer til antivirusprogrammer mot slutten av året, og gratisversjonen til Avast er ikke noe unntak.

Ny design og forbedret brannmur er de klareste forbedringene i oppdateringen av Avasts gratisversjon. Antivirusprogrammet har også et advarselssystem mot forsøk på phishing, så når andre brukere advarer mot trusler, blir det formidlet til deg hvis du er i ferd med å gå inn på en farlig nettside.

Avast Free Antivirus har i lang tid vært et av de antivirusprogrammene vi anbefaler, og det vil vi fortsette med etter oppdateringen. Programmet har blant annet klart seg utmerket i de siste testene til AV-test, og du slipper å betale en eneste krone for å få virusbeskyttelse og en innebygd "politimann" i nettleseren som advarer deg mot sider som kan være farlige. I tillegg unngår du å bli sporet av for eksempel Google med ”Do not track”-funksjonen.

I den første uka du har Avast Free Antivirus 2014, får du muligheten til å teste den fulle betalingsversjonen. Den kan, i tillegg til alt det gratisutgaven kan, også sikre deg når du handler på nettet eller bruker nettbanken.

Etter prøveperioden blir du sendt rett videre til gratisutgaven. Hvis ikke den dekker sikkerhetsbehovene dine, kan du velge å oppgradere til en av betalingspakkene. Det koster alt fra 349 til 549 kroner i året. Hvis du vil teste Avast, følger du denne lenken.

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Ulempen med ”gratis” antivirus!

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdUlempen med ”gratis” antivirus!

Ingenting er gratis! Antivirusprogrammer som utgir seg for å være gratis, har andre muligheter for å tjene penger på at du bruker dem.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Den beste beskyttelsen mot virus

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdDen beste beskyttelsen mot virus

Stor test: En komplett sikkerhetspakke beskytter deg og pc-en mot skadelige programmer og svindel på nettet.

Les mer

Gratis antivirus i ny utgave

Gratis antivirus i ny utgave

Det populære gratis antivirusprogrammet AVG Free kan lastes ned i ny og forbedret utgave.

Les mer

Nyeste

Unngå skadevare

Malwarebytes er en klassiker innen programmer mot skadevare – og det med god grunn. Programmet har vært med i mange år og er fortsatt blant de beste på markedet – om ikke det beste. Malwarebytes Anti-Malware er kort sagt en viktig del av totalforsvaret på pc-en.

Les mer

Ulempen med ”gratis” antivirus!

Ingenting er gratis! Antivirusprogrammer som utgir seg for å være gratis, har andre muligheter for å tjene penger på at du bruker dem.

Les mer

Det beste antivirusprogrammet

Vi har testet seks sikkerhetsprogrammer som beskytter effektivt mot virus, uønsket epost, nettfiske og mye mer.

Les mer