Cookies- og Brukervilkår


Alt om Pokémon GO

Flere millioner mennesker er daglig ute å jakter på monstre som Pikachu, Snorlax og Charmander med Pokémon GO. Her kan du lese om hva det hele går ut på.

POKÉMON GO

Pokémon Go er det mest populære mobilspillet noensinne – og har allerede blitt et kulturfenomen. Hele sommeren har unge som eldre i tusentall slitt skosålene med nesen ned i mobiltelefonen – og dette har medført mye moro og mange merkverdige historier. Her kan du lese tips og guider om hvordan du spiller Pokémon Go:

> Guide: Slik kommer du i gang med spillet

Pokémon GO slår alle rekorder
Med en omsetning på 1,7 milliarder kroner har Pokémon GO vært den appen som raskest har tjent penger noensinne. Dette til tross for at spillet har hatt problemer underveis, og mange spillere har vært alt annet enn fornøyde underveis.
> Les mer om spillet og problemer som har oppstått

Pokémon GO vokser vanvittig fort
Pokémon GO fortsetter å slå rekorder. Nå har det mest populære spillet noensinne nådd 23 millioner spiller – og antallet fortsetter å vokse.
>Her kan du se vekstraten i sanntid

Virus-apper forkledd som Pokémon GO
Pokémon GO ble på rekordtid ufattelig populært. Og selvfølgelig også blant hackere som ønsker å bruke dette til egen vinning.
> Slik unngår du å få en infisert versjon av spillet

Pokémon GO til topps i Norge
Politiet har også merket hvor populært spillet har blitt. Det har vært henvendelser om nattebråk og merkverdig oppførsel på offentlige steder som har vist seg å være ivrige Pokémon-jegere i aksjon. Oslo-politiet har sågar vært ute på Facebook og minnet spillerne om at man har vikeplikt for trikken.
> Les mer herLes mer om...
Relaterte artikler

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Bruk smartmobilen som stjernekart

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdBruk smartmobilen som stjernekart

Med en smartmobil er det lett å bli klok på stjernehimmelen over hodet på deg.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Suveren Android-simulator

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSuveren Android-simulator

Med Droid4X kan du kjøre favoritt-appene direkte i Windows! Du får programmet og en veiledning.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lag dine egne QR-koder

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLag dine egne QR-koder

De firkantede QR-kodene kan skannes inn med en smarttelefon og gi andre en rask snarvei til hjemmesiden din. Her viser vi hvordan du lager dine egne QR-koder, og hva du trenger for å lese kodene med mobilene.

Les mer

Nyeste

Sædbank lanserer app

Vil du at barnet skal ha grønne øyne? En sædbank lanserer nå en app hvor du kan finne den perfekt faren til ditt barn.

Les mer

Alt om Pokémon GO

Hva er Pokémon GO? Her kan du lese siste nytt om det populære spillet Pokémon GO.

Les mer

Tips om Pokémon Go

Slik kommer du i gang med Pokémon Go.

Les mer