Cookies- og Brukervilkår


Hold orden på digitalbildene helt gratis!

Her tester vi åtte av de mest populære bildebehandlings-programmene du kan laste ned og bruke gratis. Les artikkelen, så ser du hvilke som er verd å installere på pc-en din, og hvilke du bør holde deg langt unna.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Bildene hoper seg opp på harddisken. Det blir bare flere og flere etter hvert som tiden går. Du trenger så absolutt et godt bildebehandlingsprogram for å holde orden på den stadig voksende samlingen.

Vi har satt sammen et felt med åtte av de mest populære, gratis bildebehandlingsprogrammene som er tilgjengelige. Alle er beregnet på å behandle, vise og sortere bilder og på alle måter hjelpe deg med å få oversikten. Men alle er ikke like gode. Noen av de mest primitive kan minne mistenkelig om Windows’ egen, innebygde Utforsker, og du må uten særlig hjelp finne fram i et kaos av mapper og undermapper. Sånne programmer krever at du kjenner godt til mappe- og filstrukturen i Windows fra før av og også vet hvilke mapper du bør bruke. Det er kjedelig og tungt!

Men uansett om du er en racer med filer og mapper eller ikke, vil vi anbefale at du heller velger et av de mer avanserte bildebehandlingsprogrammene her, som Picasa eller Windows Photo Gallery. De gir mye bedre oversikt over bildene, er stapp fulle av funksjoner og i enhver forstand mye lettere å jobbe med.

www.nabocorp.com
www.digikam.org
www.studioline.net/EN
www.windows.microsoft.com/nb-no/windows-live/essentials
www.faststone.org
www.picasa.google.com/intl/no
www.xnview.com/en
www.zoner.com

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Full kontroll over alle bildene

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFull kontroll over alle bildene

Med StudioLine Photo Classic 4 SE får du full kontroll over bildene. Programmet hjelper deg med å organisere, redigere og skrive ut bildene.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få mer glede av bildene dine

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer glede av bildene dine

Her får du programmet XnRetro og en innføring i hvordan du kan bruke det til å få mer snert i de digitale bildene.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Enkel bildebehandling

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdEnkel bildebehandling

Programmet IrfanView er raskt enkelt og inneholder nøyaktig de bildebehandlingsfunksjonene man bruker mest.

Les mer

Nyeste

Microsoft vil ta kontrollen over kameraet

En ny app fra Microsoft vil gjøre det unødvendig å etterbehandle bildene

Les mer

Et godt alternativ til Picasa

Google stenger bildetjenesten Picasa i løpet av våren. Vi har et forslag til et program du kan bruke i stedet.

Les mer

Lag en flott lysbildevisning

Bruk Icecream Slideshow Maker til å produsere et imponerende show.

Les mer