KOM_NO_170636-NR13_C_Kaempeplakat_Web

Lag dine egne kjempeplakater

Du trenger ikke en stor og dyr skriver for å produsere plakater i kjempestørrelse. Med programmet Posteriza kan du dele opp et bilde i små biter og skrive dem ut hjemme.

3. september 2013

A3-skrivere er ganske dyre, og det er kanskje ikke så ofte du har behov for å skrive ut i så stort format. Men hva gjør du i så fall når du en sjelden gang må skrive ut noe i A3-format eller enda større?

Løsningen er det smarte programmet Posteriza. Programmet gjør det lett å dele opp et bilde i mindre biter, så du kan skrive det ut i akkurat den størrelsen du vil ha. Når du har kjørt bildet gjennom Posteriza og delt det opp i mindre biter, kan du velge om du vil skrive ut bildet med en gang eller lagre enkeltbildene for å sende dem til en foto-tjeneste som Japanphoto eller Elkjøp. Det kan faktisk være billigere å bestille papirkopier enn å skrive dem ut selv. Når du sender bildene til en fototjeneste, kan du også velge å skrive ut bildene i større format enn A4, så du slipper å sette sammen mange små ark.

I denne artikkelen viser vi deg hvordan du åpner et bilde i Posteriza og deler det opp i mindre biter. Vi ser også på hvordan du går fram for å legge tekst på bildet ditt.

Kanskje du er interessert i...