Cookies- og Brukervilkår


Reparer fotografier enkelt og raskt

Profesjonell bildebehandling er vanligvis både vanskelig og komplisert , og det krever en pc med store muskler. Dette programmet er lite, raskt og enkelt, og det kan brukes til feilretting på en helt vanlig pc.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Det burde egentlig vært årets blink-skudd – et flott bilde av en storslått severdighet eller et helt spesielt øyeblikk.

Men i virkeligheten skjer det ikke ofte at feriebildene og andre digitale fotografier er helt perfekte når de kommer direkte fra digitalkameraet eller mobiltelefonen. Og da trenger du et program som kan hjelpe deg med å fikse på bildene.

Alternate PicView, som vi bruker i denne artikkelen, har den fordelen at det er lynraskt og tar svært lite plass på harddisken.

Det er ofte de samme feilene som dukker opp gang på gang på bildene til vanlige hobbyfotografer. Det er grunnen til at mange smarttelefoner og digitale lommekameraer har en innebygd mulighet for å rette på denne typen feil.

Men kanskje du har et kamera som ikke har denne muligheten, eller kanskje du heller vil jobbe på en stor pc-skjerm enn å prøve å se de minste detaljene på en liten mobilskjerm. På pc-en er det mye lettere å se hele fotografiet i god kvalitet, og du kan zoome inn på detaljer som du vil fikse på.

I denne omgangen går vi ikke gjennom alle de forskjellige funksjonene i dette programmet. Det er ganske mange av dem, og programmet kan for eksempel også brukes til å få en samlet oversikt over alle bildemappene på harddisken.

Men det hopper vi over i denne omgangen. I stedet vil vi konsentrere oss om de fem feilene som forekommer oftest når man fotograferer. Enkelte problemer kan løses med en enkel autofunksjon, andre er du nødt til å justere selv – men det er ikke vanskelig. Det er mange fotoprogrammer som likner på Alternate Pic-View, men vi har valgt dette programmet fordi det er helt gratis, uten begrensninger og fritt for reklame. I tillegg er det så lite at det nesten ikke opptar noen plass på harddisken. Det er også grunnen til at det går så raskt å utføre de små, men viktige, korrigeringene.

> Last ned Alternative Pic View

Gjør datamaskinen helt sikker

Sikkerhet Beskytt datamaskinen mot virus og malware med gode sikkerhetsprogrammer og mengder av nyttige råd.

Les mer

Gjør datamaskinen helt sikker
50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Et godt alternativ til Picasa

Et godt alternativ til Picasa

Google stenger bildetjenesten Picasa i løpet av våren. Vi har et forslag til et program du kan bruke i stedet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Full kontroll over alle bildene

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFull kontroll over alle bildene

Med StudioLine Photo Classic 4 SE får du full kontroll over bildene. Programmet hjelper deg med å organisere, redigere og skrive ut bildene.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lag en flott lysbildevisning

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLag en flott lysbildevisning

Bruk Icecream Slideshow Maker til å produsere et imponerende show.

Les mer

Nyeste

Microsoft vil ta kontrollen over kameraet

En ny app fra Microsoft vil gjøre det unødvendig å etterbehandle bildene

Les mer

Et godt alternativ til Picasa

Google stenger bildetjenesten Picasa i løpet av våren. Vi har et forslag til et program du kan bruke i stedet.

Les mer

Lag en flott lysbildevisning

Bruk Icecream Slideshow Maker til å produsere et imponerende show.

Les mer