Cookies- og Brukervilkår


Forstørr skjermen med et klikk

Nå slipper du å lete etter lesebrillene hvis det er liten skrift på skjermen. Med programmet ZoomIt kan du lynraskt zoome inn på hva som helst på skjermen.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Når du sitter foran datamaskinen, hender det sikkert at et bilde eller et tekststykke er for smått til at du klarer å se det tydelig. Da blir du nødt til å lene deg fram og stikke nesa helt inntil skjermen – eller kanskje finne fram lesebrillene. Og hvor var det du la dem igjen? I de situasjonene hadde det vært en stor fordel om du kunne zoome inn på akkurat det området som du vil se nærmere på – og det kan programmet ZoomIt hjelpe deg med. ZoomIt er et smart, lite program som lar deg velge hvilke taster som skal brukes til å zoome inn på skjermen. Programmet er utrolig enkelt å bruke. Når du åpner det for første gang, blir du bedt om å velge hvilke taster som skal gjøre hva. Deretter kan du bruke hurtigtastene til å zoome inn på skjermen. ZoomIt har to hovedfunksjoner. Den ene heter Zoom og den andre LiveZoom. Når du bruker Zoom, kan du ikke klikke rundt med musa på vanlig måte, men bare zoome ut og inn med musehjulet. Med LiveZoom kan du derimot bruke pc-en akkurat som du pleier – skjermen er bare zoomet inn hele tiden, og du kan ikke bruke musehjulet til å zoome ut og inn. Som en ekstra bonus kan du også bruke programmet til å tegne eller skrive tekst i området som er forstørret.

> Last ned Zoomit

Bli ekspert på Office

Programmer Bli ekspert på Office og lær alt om Word og visningsprogrammer som PowerPoint.

Les mer

Bli ekspert på Office
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Gratisprogrammer

Gratisprogrammer

På nettet finner du haugevis av lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har valgt ut de beste til deg.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overta styringen av andres pc

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdOverta styringen av andres pc

Unngå misforståelser når kamerater eller kolleger trenger datahjelp.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Full kontroll over alle bildene

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFull kontroll over alle bildene

Med StudioLine Photo Classic 4 SE får du full kontroll over bildene. Programmet hjelper deg med å organisere, redigere og skrive ut bildene.

Les mer

Nyeste

Overta styringen av andres pc

Unngå misforståelser når kamerater eller kolleger trenger datahjelp.

Les mer

Tegne hus med et gratisprogram

Tegn og innred hjemmet med millimeterpresisjon i gratisprogrammet Ashamoo Home Designer Pro 3.

Les mer

Få fullversjonene gratis!

Erstatt prøveprogrammene med fullversjoner! Her er våre favoritter.

Les mer