Cookies- og Brukervilkår


Last ned nye Windows 8.1

Hvis du allerede har Windows 8, kan du laste ned denne oppdateringen helt gratis

Det er lenge siden det ble varslet en oppdatering til Windows 8 som skulle hete Windows 8.1, og den er endelig klar. Utgivelsesdatoen var lenge ukjent, men nå ligger altså oppdateringen klar i Windows' appbutikk Microsoft Store.

Alle som har en datamaskin med Windows 8, kan hente den nye versjonen helt gratis i denne appbutikken, som du finner på startskjermen din. Den første flisa du treffer på når du kommer dit, lar deg oppdatere Windows 8 gratis til Windows 8.1, så det er bare å klikke på den. Hvis du ikke ser oppdateringen, skyldes det sannsynligvis at du må bruke Windows Update for å hente de nyeste oppdateringene til Windows 8 først.

Etterpå klikker du i øvre venstre hjørne på den blå knappen med teksten ”Last ned”, og du er på vei til det nye operativsystemet. Der får du blant annet alternativer for Startskjermen, du kan hente flere apper og dele opp skjermbildet.

Windows 8.1 er i enda større grad enn 8 lagt opp til å brukes opp mot internett. Ved første blikk er det faktisk ingen mulighet til å logge inn etter oppgraderingen uten å bruke en Microsoft-konto, men det fins et par omveier. For hvis du ikke vil bruke en Microsoft-konto, men beholde den lokale, kan du skrive inn en ugyldig epostadresse og et ugyldig passord, så får du med liten skrift som kan klikkes på muligheten til å fortsette med den lokale kontoen. Det er også meldt at hvis man kobler pc-en fra internett etter at oppgraderingen er lastet ned, men før den er ferdig installert, vil man kunne logge inn med en lokal konto. Vi kjenner ennå ikke til om det vil komme mas om å bruke Microsoft-konto senere, men ser absolutt ikke bort fra det.

Hvis du har en eldre Windows-versjon enn 8, må du finne fram kredittkortet og betale 939 kroner for å oppgradere til den vanlige versjonen. Pro-utgaven koster 2099 kroner.

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Gratisprogrammer

Gratisprogrammer

På nettet finner du haugevis av lovlige programmer - helt gratis. Komputer for alle har valgt ut de beste til deg.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Overta styringen av andres pc

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdOverta styringen av andres pc

Unngå misforståelser når kamerater eller kolleger trenger datahjelp.

Les mer

Siste sjanse til å oppdatere Windows 7

Siste sjanse til å oppdatere Windows 7

Det begynner å haste hvis du ikke allerede har oppdatert Windows 7 med Service Pack 1. Den 9. april mister du muligheten til å få support i Windows 7 hvis du ikke har installert servicepakka.

Les mer

Nyeste

Overta styringen av andres pc

Unngå misforståelser når kamerater eller kolleger trenger datahjelp.

Les mer

Tegne hus med et gratisprogram

Tegn og innred hjemmet med millimeterpresisjon i gratisprogrammet Ashamoo Home Designer Pro 3.

Les mer

Få fullversjonene gratis!

Erstatt prøveprogrammene med fullversjoner! Her er våre favoritter.

Les mer