Cookies- og Brukervilkår


Hold orden på musikksamlingen

Nå kan du få oversikt over alt av musikk som du har liggende på datamaskinen din – og med Ashampoo Music Studio 4 kan du også legge inn de gamle cd-ene dine på pc-en og organisere dem på et blunk.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Datamaskinen er et ideelt sted å oppbevare musikken din. På den måten har du alltid tilgang til alle musikkfilene og kan lynkjapt finne fram til favorittlåta di. Men etter hvert som du fyller opp harddisken med stadig mer musikk, blir det også vanskelig å holde orden på samlingen. Hundrevis av mapper og ulogiske filnavn kan fort gjøre det veldig vanskelig å finne fram til det du leter etter. Med Ashampoo Music Studio 4, derimot, blir alt dette veldig enkelt. Dette er nemlig et program som lynraskt sorterer musikksamlingen din inn i oversiktlige filnavn og mapper. Og hvis du har lyst til å lage din egen miks av cd-er, opptak av gitarspilling eller kanskje redigering av noen av musikkfilene, klarer programmet fint det også. Det fikse med dette programmet, er at musikken ikke blir liggende inne i selve programmet: Musikksamlingen blir organisert i mapper på harddisken mens programmet lynraskt organiserer alle filene.

Massevis av muligheter
I Music Studio 4 kan du også brenne dine egne cd-er, og etterpå kan du bruke programmet til å lage dine egne cd-covere. Ashampoo Music Studio 4 er det fjerde programmet i serien, og en stor oppgradering i forhold til treeren, som vi tidligere har omtalt her i bladet. Hele brukerflaten har fått ny, minimalistisk design og er blitt veldig enkel å finne fram i. Selv om du aldri har vært borti slike musikkprogrammer før, er det veldig enkelt å komme i gang.

Du kan prøve programmet i ti dager. Etter prøvetiden er det bare å registrere seg hos Ashampoo for å få en gratis fullversjon. Nederst i denne artikkelen kan du også ta en kikk på et knallgodt tilbud på Ashampoo Music Studio 5 – som byr på enda mer.

Bli ekspert på Office

Programmer Bli ekspert på Office og lær alt om Word og visningsprogrammer som PowerPoint.

Les mer

Bli ekspert på Office
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Bærbar MP3-høyttaler

Bærbar MP3-høyttaler

Altec Lansing Orbit kan kobles til Mp3-spilleren når du er på farten.

Les mer

Trådløse hodetelefoner med retro-design

Trådløse hodetelefoner med retro-design

Si farvel til hodetelefoner med ledning

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Beste gratis mediespilleren

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdBeste gratis mediespilleren

Det er mange programmer som kan spille film og musikk, og de fleste er heldigvis gratis. Her kan du se hvilket som er best.

Les mer

Nyeste

Lag musikk på egen pc

Med Magix Music Maker får du fantastiske muligheter til å lage musikken selv, med profesjonell lyd.

Les mer

Få mye mer ut av musikken

Sortér og organisér musikken på pc-en. Miks egne lyd-cd-er eller dra ny musikk inn i samlingen.

Klikk her og hent Ashampoo Music Studio

Et komplett musikkprogram

Nå kan du få oversikt over alt av musikk som du har liggende på datamaskinen din.

Les mer