Cookies- og Brukervilkår


Gratis kontorpakke for nettbrett

WPS Office er en gratis kontorpakke for Android-brett eller iPad. Med programmet kan du åpne og redigere dokumenter fra Word, Powerpoint og Excel.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

De såkalte nettbrettene har blitt stadig mer populære de siste årene. Et nettbrett er en liten datamaskin som verken har mus eller tastatur – bare en berøringsfølsom skjerm. Det er selvfølgelig praktisk at du alltid kan ha en datamaskin i nærheten, men hittil har det vært vanskelig å finne gode kontopakker som lar deg jobbe videre med dokumenter eller presentasjoner som du har lagd i Microsoft Office.

Med WPS Office får du en glimrende kontorpakke som du kan bruke på brettet ditt – og den er til og med helt gratis. Appen fungerer best på Android og kan åpne filer fra både Word, Excel og PowerPoint. På samme måte kan du åpne WPS Office-dokumenter i et program som Word. Den gratis kontorpakken passer ikke bare utmerket til å opprette og lese dokumenter. Du kan også endre skrifttype, størrelse og utseende på tekstene og presentasjonene dine.

Menysystemet er enkelt og intuitivt, og det tar ikke lang tid å lære å bruke appen. Øverst i hvert program ligger det velkjente menybåndet, som vi også finner i de nyeste utgavene av Microsoft Office. Du kan enten navigere i menybåndet ved å dra det til sidene, eller du kan bruke de små snarveiknappene øverst på skjermen.

Appen har verktøy for tekstbehandling, regneark og presentasjoner. Du kan du også lagre dokumenter som PDF-filer eller åpne PDF-filer som allerede er lagret. Filene kan du lagre i det innebygde minnet på brettet eller på online-tjenester som Google Disk eller Dropbox. Du kan bruke samme metode for å flytte filene fram og tilbake mellom datamaskinen og nettbrettet. WPS Office fungerer best på Android-brett, men det fins også en egen iPad-versjon. Den har imidlertid et litt annet menysystem enn appen som vi viser i denne artikkelen. Med iPad-versjonen kan du heller ikke lagre i PDF-format, og språket er engelsk – i motsetning til den norskspråklige Andoid-utgaven. Som vi har skrevet i de siste utgavene av Komputer for alle fins det også en pc-versjon av WPS Office.

> Last ned WPS Office

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Feil gir hackere kontroll over pc-en

Feil gir hackere kontroll over pc-en

Microsoft har oppdaget et sikkerhetshull som kan gi hackere full kontroll over datamaskinen din.

Les mer

Bli ekspert på Office

Bli ekspert på Office

Bli ekspert på Office og lær alt om Word og visningsprogrammer som PowerPoint.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Slik blir tekstdokumentene mer personlige

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSlik blir tekstdokumentene mer personlige

Nå kan du raskt og enkelt lage din egen skrift med programmet PaintFont.

Les mer

Nyeste

Se nyhetene i Office 2016

Microsoft har lansert den nyeste versjonen av Office-pakken, Office 2016. Vi har sett på hva som er nytt.

Les mer

Office 2016 er klar!

Endelig er Microsoft Office 2016 klar for bruk, og du kan laste den ned allerede nå fra Microsofts norske hjemmeside.

Les mer

Ny Office til iPad Pro

Microsoft overrasket alle da de dukket opp under den store Apple-presentasjonen onsdag, for å vise en ny Office-versjon spesielt utviklet for den nye iPod Pro.

Les mer