Cookies- og Brukervilkår


Lær alt om Office og bli ekspert på Word

Bli ekspert på Office og lær alt om Word og visningsprogrammer som PowerPoint. Vi har samlet gratis Officepakker og hjelper deg til å bli en ekte mester av Kingsoft Office og Microsoft Office.

Kan jeg klare meg uten Microsoft Office? Hva er en makro? Hvordan lærer jeg å skrive raskere? Vi hjelper deg til å bli klokere på Office, og gir i tillegg et par gratis utgaver av tekstbehandling, regneark og presentasjonsverktøy. I tillegg kan du bli en raskere skribent, finne anmeldelser av skrivere og i det hele tatt gi hjemmekontoret et ordentlig løft både i forhold til utstyr og kompetanse.


16 supertips til Word
Hvorfor kjøre i bare 40 kilomenter i timen når Word har krefter som en Ferrari? Her får du tips og snarveier som får Word til å yte maksimalt..
Les mer

Gratis kontorpakke
Ikke bruk pengene på Microsoft Office. Prøv det splitter nye Kingsoft Office i stedet, med tekstbehandling, regneark og presentasjoner i toppklasse.
Les mer

Lynrask på tastene
Du bruker pc-en hver dag, så hvorfor ikke lære å bruke den bedre? Glem snarveier og smarte triks – i denne artikkelen lærer du å bevege fingrene raskere over tastene hver gang du bruker pc-en.
Les merr

Skriveren din lyver
Hovedoppgaven til skriveren din er å skrive ut skarp tekst og flotte bilder – men den er sannelig også litt av en melkeku for skriverprodusentene. Mange av funksjonene er der nemlig for å få deg til å bruke mest mulig av det dyrbare blekket.
Les mer

Gratis kontorpakke for nettbrett
WPS Office er en gratis kontorpakke for Android-brett eller iPad. Med programmet kan du åpne og redigere dokumenter fra Word, Powerpoint og Excel.
Les mer

Skriv raskere på nettbrettet
Nettbrett er en fantastisk oppfinnelse, men de små maskinene er ikke skapt for å skrive lange tekster. Heldigvis kan du koble til et eget tastatur og gjøre skrivingen mye enklere med smarte apper.
Les mer

Presentasjoner til all slags bruk
Kontorpakken Kingsoft, som er helt gratis, gir deg en perfekt mulighet til å lage en spennende og profesjonell presentasjon.
Les mer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gratis kontorpakke for nettbrett

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGratis kontorpakke for nettbrett

WPS Office er en gratis kontorpakke som lar deg åpne og redigere Office-dokumenter på et nettbrett.

Les mer

Gratis kontorpakke

Gratis kontorpakke

LibreOffice er et usedvanlig godt alternativ hvis du er på utkikk etter en kontorpakke som kan hjelpe deg med alt fra profesjonelle tekstdokumenter til imponerende presentasjoner med tekst, bilder og video.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Verdens beste kontorpakke

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdVerdens beste kontorpakke

Vi tester Microsoft Office mot det beste gratisalternativet.

Les mer

Nyeste

Se nyhetene i Office 2016

Microsoft har lansert den nyeste versjonen av Office-pakken, Office 2016. Vi har sett på hva som er nytt.

Les mer

Office 2016 er klar!

Endelig er Microsoft Office 2016 klar for bruk, og du kan laste den ned allerede nå fra Microsofts norske hjemmeside.

Les mer

Ny Office til iPad Pro

Microsoft overrasket alle da de dukket opp under den store Apple-presentasjonen onsdag, for å vise en ny Office-versjon spesielt utviklet for den nye iPod Pro.

Les mer