Cookies- og Brukervilkår


Effektiv opprydding på et blunk

Med en grundig opprydding på pc-en får du både mer plass til filene og bedre oversikt. Her får du en pakke med tre effektive oppryddingsprogrammer.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Harddisker er blitt så store og billige at det kanskje ikke virker like viktig å rydde på dem som det en gang var. På den andre siden tar de små, lynraske SSD-ene stadig mer over for tradisjonelle disker. Her er plassen dyr, så små, bærbare pc-er har ofte bare 128 GB tilgjengelig. Og da er det vrient å få plass til dokumenter når Windows lett tar opp rundt en fjerdedel.

Selv om du har masse plass, for eksempel på en stasjonær pc som du kan kjøpe flere og større harddisker til når de gamle er fylt opp, så er det likevel en fordel å rydde litt.

Det er frustrerende med snarveier som ikke fører noe sted, og det kan gjøre at det blir vrient å finne programmene. Hvis dubletter er spredd ut over harddisken, kan det føre til at du ikke lenger vet hvilken utgave av en fil som er den nyeste.

Det vil si at Skrivebordet på datamaskinen ikke er så forskjellig fra et fysisk skrivebord. Jo ryddigere du har det, desto lettere blir det for deg og Windows å finne fram til tingene deres.

Derfor har vi funnet fram tre effektive gratisprogrammer som gjør ryddejobben enklere.

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av oppdateringsprogrammer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av oppdateringsprogrammer

Her er de beste programmene som sørger for å holde pc-en oppdatert helt automatisk.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Så enkelt kan pc-en optimaliseres

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSå enkelt kan pc-en optimaliseres

Vi tester ni optimaliseringsprogrammer som kan få en pc med Windows tilbake på rett spor.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Full opprydding på pc-en

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFull opprydding på pc-en

Få en datamaskin som er så god som ny. Rydd opp overalt, så får du bedre oversikt og en raskere pc.

Les mer

Nyeste

Mer plass på pc-en

Mangler du plass på pc-en, kan du med dette smarte programmet finne frem til mappene som tar størst plass.

Les mer

Slik optimaliserer du en pc

Stor test: Med et optimaliseringsprogram kan du med få klikk få en raskere og mer stabil pc.

Les mer

Hvordan står det til med harddisken din?

Smart program henter ut data om hardiskens helsetilstand.

Les mer