Cookies- og Brukervilkår


Er filene borte? Du kan få dem igjen på et blunk

Bruk programmet Puran File Recovery til å redde filer som Windows Utforsker ikke klarer å finne.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Vi risikerer alle å miste filer på pc-en. Det nytter ikke å si ”det skjer ikke med meg”. Uhellet kan være ute hvis du sletter en hel mappe og litt for sent oppdager at den inneholdt bildene fra sommerferien eller viktige dokumenter fra banken. Vanligvis havner filene da i Papirkurven og kan hentes tilbake derfra. Hvis det er lenge siden de ble slettet, kan du ha tømt Papirkurven i mellomtiden.

Likevel er ikke alt håp ute. For selv om de slettede filene ikke lenger er synlige i Utforsker, kan de fortsatt ligge uskadd et sted på harddisken. Årsaken er at det først ikke er selve filene som blir slettet, men bare henvisningene til dem. Man kan si at de er der, bare vanskeligere å finne. De er som kapitler i en bok der registeret er revet ut. Målet er å få gjort dem synlige igjen.

Hvis du skal redde filene, er to ting viktige. Det første er et program til å gjenopprette dem. Det gir vi deg med Puran File Recovery. Det andre er evnen til ikke å få panikk og gjøre noe overilt. I det øyeblikket du finner ut at filene er borte, er det viktig at du slipper både mus og tastatur og ikke gjør noe mer arbeid på pc-en. Enhver handling kan faktisk føre til at du overskriver filene på disken. Og hvis det først har skjedd, er det ikke noe som kan redde filene dine lenger.

Puran File Recovery kan gjenopprette filer både fra harddisken og flere andre medier. Blant dem er cd-er, minnepinner og til og med mobiltelefoner. I artikkelen viser vi hvordan du bruker det til å finne de usynlige filene på harddisken og gjenopprette dem igjen.

> Last ned Puran File Recovery

Gjør datamaskinen helt sikker

Sikkerhet Beskytt datamaskinen mot virus og malware med gode sikkerhetsprogrammer og mengder av nyttige råd.

Les mer

Gjør datamaskinen helt sikker
50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Redd slettede dokumenter!

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdRedd slettede dokumenter!

Ikke gråt hvis du har kommet i skade for å slette et viktig dokument – det kan ofte gjenopprettes. Vi tester ni programmer som kan redde filene dine.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Hjelp med pc-problemer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdHjelp med pc-problemer

Har du støtt på et irriterende problem som ikke gir noen mening i det hele tatt? Microsoft tilbyr gratis hjelp med mange vanlige pc-problemer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få berget filer som er slettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå berget filer som er slettet

FULL PANIKK! Du har nettopp oppdaget at du har slettet feriebildene, en rapport fra jobben og hele musikk­samlingen. Men pust dypt inn, så skal vi teste seks programmer som kan redde filene dine.

Les mer

Nyeste

Hjelp, filene mine er borte!

Hvis viktige dokumenter eller fotografer har forsvunnet fra pc-en, kan du fremdeles redde dem. Det krever at du bruker et spesialprogram.

Les mer

Reparer Windows

Hvis du har problemer med Windows, kan programmet Windows Repair hjelpe deg.

Les mer

Få berget filer som er slettet

FULL PANIKK! Du har nettopp oppdaget at du har slettet feriebildene, en rapport fra jobben og hele musikk­samlingen. Men pust dypt inn, så skal vi teste seks programmer som kan redde filene dine.

Les mer