Cookies- og Brukervilkår


Stortest av filredningsprogrammer

FULL PANIKK! Du har nettopp oppdaget at du har slettet feriebildene, en rapport fra jobben og hele musikk­samlingen. Men pust dypt inn, så skal vi teste seks programmer som kan redde filene dine.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Selv om du har tømt hele Papirkurven i Windows, er filene dine egentlig ikke slettet. Med det riktige verktøyet, et program for filredning, kan de enkelt gjenskapes. Du må bare sørge for å gjøre jobben straks du ser at filene er borte. Jo kjappere du reagerer, desto større er muligheten for at du skal klare å redde de tapte filene uten for store problemer.

Vi har samlet et felt som består av seks av de mest populære filredningsprogrammene for tiden. Tre av dem er gratis, mens de andre tre koster penger. Ved første blikk virker det ikke som om de har så store, funksjonelle forskjeller, og alle kan gjenopprette slettede filer for deg. Men det er stor forskjell på hvor enkle de er i bruk. For eksempel viser den minst brukervennlige testdeltakeren de fysiske navnene og de tekniske betegnelsene på datamaskinens stasjoner, ikke bare stasjonsbokstavene Windows har tildelt i Utforsker. Da må du forstå at ”STORAGE DEVICE-9451 1.978GB Drive (\\.\PhysicalDrive3)” er en tilkoblet minnepinne. Dette er ikke så veldig enkelt for oss vanlige, dødelige, hva? Men heldigvis fins det brukervennlige programmer som du ikke er nødt til å ha lang utdannelse fra et teknisk universitet for å finne ut av, og som du kan få til å søke etter slettede filer med noen museklikk.

Alle testdeltakerne kunne gjenopprette alle de slettede testfilene på både en harddisk med Windows 7 installert, en SSD, minnepinne og minnekort, hvis bare ikke de slettede filene var blitt overskrevet av nye filer eller stasjonene var blitt formatert i mellomtiden.

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Reparer Windows

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdReparer Windows

Hvis du har problemer med Windows, kan programmet Windows Repair hjelpe deg.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Redd slettede dokumenter!

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdRedd slettede dokumenter!

Ikke gråt hvis du har kommet i skade for å slette et viktig dokument – det kan ofte gjenopprettes. Vi tester ni programmer som kan redde filene dine.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Hjelp med pc-problemer

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdHjelp med pc-problemer

Har du støtt på et irriterende problem som ikke gir noen mening i det hele tatt? Microsoft tilbyr gratis hjelp med mange vanlige pc-problemer.

Les mer

Nyeste

Hjelp, filene mine er borte!

Hvis viktige dokumenter eller fotografer har forsvunnet fra pc-en, kan du fremdeles redde dem. Det krever at du bruker et spesialprogram.

Les mer

Reparer Windows

Hvis du har problemer med Windows, kan programmet Windows Repair hjelpe deg.

Les mer

Få berget filer som er slettet

FULL PANIKK! Du har nettopp oppdaget at du har slettet feriebildene, en rapport fra jobben og hele musikk­samlingen. Men pust dypt inn, så skal vi teste seks programmer som kan redde filene dine.

Les mer