Cookies- og Brukervilkår


Spørsmål og svar om Keepit Plus

Hvis du abonnerer på Komputer for alle, får du 50 GB gratis plass til sikkerhetskopiering av alle dine filer. Her har vi samlet de viktigste spørsmålene og svarene om tjenesten.

Hvis du abonnerer på Komputer for alle, får du hele 50 GB med plass til sikkerhetskopiering på nettet. Når du har installert programmet på en pc eller appen på en smarttelefon eller et nettbrett, er det en enkel sak å kopiere filene til og fra den nettbaserte lagringen, slik at du aldri mer mister viktige filer.

Med Keepit kan du samle hele ditt digitale liv på ett sted. Du kan alltid laste ned en kopi hvis du mister data fra pc, mobil eller epost. Men Keepit har faktisk mye mer å by på. Programmet gjør det nemlig mulig å finne og dele med andre, selv om du ikke har din egen maskin tilgjengelig.>> Få dine 50 GB nå!SPØRSMÅL OG SVAR OM KEEPIT
Hvor sikker er Keepit?
Alle data transporteres over en kryptert TLS-linje til Keepits nettjenere. Her oppbevares de i kryptert form ved hjelp av teknologien AES. Det betyr at dine data er så sikre som de kan være.Når tar Keepit sikkerhetskopi av filene?
Keepit benytter CDP, som står for "Continuous data protection". Det betyr at Keepit tar en sikkerhetskopi så snart en av filene som skal kopieres blir endret. Det betyr at det kan kjøres flere sikkerhetskopier i løpet av en dag, eller ingen i løpet av en uke, hvis det ikke skjer noen endringer. Sikkerhetskopieringen foregår i bakgrunnen. Skulle den bli avbrutt, vil den fortsette der den slapp neste gang du er på nettet.Tar Keepit en hel sikkerhetskopi hver dag?
Keepit husker en hel kopi av alle dine data hver gang du endrer dem, og programmet husker hvordan dine data så ut hele 30 dager bakover i tid. Dermed slipper du å ergre deg over å ha slettet bilder ved et uhell, eller dokumentet der et spesielt velskrevet avsnitt gikk tapt. Keepit benytter en smart teknologi til å overføre et absolutt minimum av data via nettet. Så snart den første sikkerhetskopien er fullført, overføres kun endringer.Hvor lagres filene?
Sikkerhetskopien er kryptert og ligger på nettjenerne til Keepit, både i København og Nærum i Danmark. Det tas altså en sikkerhetskopi av sikkerhetskopien mellom de to sentrene. Teknologisk er begge sentrene i en klasse for seg og håndterer også store løsninger for næringslivet og over 130 000 netthoteller i Surftown.Hvor lenge er det GRATIS for meg å bruke Keepit?
Så lenge du abonnerer på Komputer for alle, betaler du ingenting for lagring av 50 GB data. Hvis du trenger mer plass enn 50 GB, er det enkelt å oppgradere til 1 TB – og abonnerer du på Komputer for alle, får du til og med rabatt.Hvor finner jeg abonnementsnummeret mitt?
Abonnementsnummeret finner du sammen med din adresseinformasjon på fakturaen som følger med bladet. Har du problemer med å finne nummeret, får du hjelp av vår kundeservice. Telefonnummeret til kundeservice finner du herHvordan blir jeg abonnent?
Det er enkelt å bestille Komputer for alle her på hjemmesiden. Vi har alltid et godt tilbud til nye abonnenter. Når du mottar det første bladet, får du også en faktura med abonnementsnummeret. >> Se vårt aktuelle introduksjonstilbud herKundeservice


Har du flere spørsmål om sikkerhetskopiering fra Keepit?
Skriv en epost til Keepit's kundeservice - klikk her >>Har du spørsmål om abonnementet på bladet?
Kontakt Komputer for alles kundeservice - klikk her >>


Les mer om...
Relaterte artikler

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på Komputer for alle får du hele 50 GB gratis lagringsplass til alle dine filer.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Hvor lang holdbarhet er det på data?

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdHvor lang holdbarhet er det på data?

Vet du hvor lenge dine viktige data holder når du for eksempel lagrer på dvd, harddisk, SSD eller minnekort? Les denne artikkelen, så vet du hvordan du gir dine data best mulig levetid.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Sikkerhetskopi av harddisken

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSikkerhetskopi av harddisken

Hvis du vil være helt sikker på at du får med deg absolutt alt når du sikkerhetskopierer datamaskinen din, må du få tak i et program som speiler harddisken. Vi har testet seks av dem, og et gratisprogram er blant de beste.

Les mer

Nyeste

Advarsel: Microsoft sletter filene dine

Tror du at du har 15 GB til rådighet hos OneDrive?

Les mer

Hvor lang holdbarhet er det på data?

Vet du hvor lenge dine viktige data holder når du for eksempel lagrer på dvd, harddisk, SSD eller minnekort? Les denne artikkelen, så vet du hvordan du gir dine data best mulig levetid.

Les mer

Stor test av sikkerhetskopiprogrammer

Vi tester fem av verdens beste programmer for sikkerhetskopiering og forteller deg hvilke som er best!

Les mer