Cookies- og Brukervilkår


Det beste verktøyet til stamtreet ditt

Hvem var forfedrene dine, og hvor er røttene dine? Det er mange gode grunner til å søke etter opphavet sitt, og her hjelper vi deg med å finne det programmet som er best å bruke på pc-en når du vil leke ”Hvem tror du at du er” med din egen familie.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

De aller fleste kjenner foreldrene, besteforeldrene og kanskje også oldeforeldrene sine, men det er både spennende og morsomt å se et par hakk lenger bakover og finne ut hvor slekten egentlig stammer fra.

Du er kanskje ikke i familie med noen historiske personer eller adelige, men uansett er det alltid noe å finne. En stamtavle kan raskt bli så stor at det er nesten umulig å bevare oversikten og koble riktige personer til hverandre, derfor har vi testet seks programmer som kan hjelpe deg med å få system på slektsforskningen.

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lag din egen stamtavle

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLag din egen stamtavle

Lag din egen stamtavle og få oversikt over slekta med Family Tree Builder.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av programmer til slektsforskning

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av programmer til slektsforskning

Det er mange gode grunner til å søke etter opphavet sitt, og her hjelper vi deg med å finne det beste programmet til slektsforskning.

Les mer

Nyeste

Test av programmer til slektsforskning

Det er mange gode grunner til å søke etter opphavet sitt, og her hjelper vi deg med å finne det beste programmet til slektsforskning.

Les mer

Lag din egen stamtavle

Lag din egen stamtavle og få oversikt over slekta med Family Tree Builder.

Les mer