Cookies- og Brukervilkår


Lag din egen stamtavle

Hvor god oversikt har du egentlig over din egen slekt? Med programmet Family Tree Builder får du alle verktøyene du trenger for å lage et stamtre med spennende detaljer om forfedrene dine.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

De fleste kjenner sine egne foreldre, besteforeldre og kanskje til og med oldeforeldre. Men det er vanskeligere å huske navnet til tippoldemor og tippoldefar. Kanskje du ikke engang aner hvem de var. Men hvis du er interessert i slektsforskning og har lyst til å få oversikt over forfedrene dine, er MyHeritage Family Tree Builder det perfekte verktøyet for deg.

Med Family Tree Builder går det enkelt og raskt å opprette en stamtavle – eller et slektstre, som det heter i programmet – over tidligere generasjoner i familien. Du kan legge inn dine forfedre og etterkommere på datamaskinen med et vell av detaljer – som for eksempel alder, bosted og sivilstand – og du kan knytte fotografier, videoklipp eller lydfiler til de enkelte.

Last ned Family Tree Builder her: www.myheritage.no/family-tree-builder

Bli ekspert på Office

Programmer Bli ekspert på Office og lær alt om Word og visningsprogrammer som PowerPoint.

Les mer

Bli ekspert på Office
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av programmer til slektsforskning

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av programmer til slektsforskning

Det er mange gode grunner til å søke etter opphavet sitt, og her hjelper vi deg med å finne det beste programmet til slektsforskning.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lag din egen stamtavle

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLag din egen stamtavle

Lag din egen stamtavle og få oversikt over slekta med Family Tree Builder.

Les mer

Nyeste

Test av programmer til slektsforskning

Det er mange gode grunner til å søke etter opphavet sitt, og her hjelper vi deg med å finne det beste programmet til slektsforskning.

Les mer

Lag din egen stamtavle

Lag din egen stamtavle og få oversikt over slekta med Family Tree Builder.

Les mer