brolere_komno_162012

Avsløring: De ti største pc-brølerne

Hver gang du setter deg foran pc-en, gjør du feil som setter både sikkerheten og pc-en stabilitet på spill. Her kan vi avsløre de tre største brølerne som du garantert har gjort på et eller annet tidspunkt.

25. oktober 2012

Det er en kjent sak at de fleste feilene ved pc-er som blir levert til reparasjon, er det brukeren som står for selv. Det høres kanskje ut som en grov generalisering, men hvis du leser videre, kjenner du deg sikkert igjen i noen av tabbene i denne artikkelen.

Den tredje største brøleren: Du går fra pc-en uten å logge ut. På den måten kan andre få tilgang til og misbruke de personlige opplysningene og epostkontoen din. Hvis du er skikkelig uheldig, kan de til og med forsyne seg av pengene dine.

Den tredje største brøleren: Du installerer drivere som du har funnet via Google. Du kan komme i skade for å laste ned en gammel, utdatert driver som ikke fungerer optimalt og kanskje til og med får datamaskinen til å krasje. Du tar også en sikkerhetsrisiko fordi driverfilene kanskje inneholder skadelig programvare som virus.

Og vinneren er…: Du installerer flere antivirusprogrammer. Flere antivirusprogrammer på den samme pc-en gjør at Windows går tregere. Det kan oppstå konflikter mellom sikkerhetsprogrammene, og operativsystemet kan bli ustabilt.

I PDF-fila kan du lese Komputer for alles store artikkel, hvor vi avslører hele 10 gigantiske brølere og tre mindre tabber. Vi viser naturligvis også trinn for trinn hvordan du kan unngå å havne i de klassiske fellene.

Kanskje du er interessert i...