Cookies- og Brukervilkår


Sjekk sikkerheten på Facebook

Nå blir det enda enklere å sjekke personvern-innstillingene på Facebook. Facebook har nemlig lansert et verktøy som gjør at det går både raskt og enkelt.

Hvis du har revet deg i håret når du har prøvd å endre personvern-innstillingene på Facebook, har vi gode nyheter til deg. Med et nytt verktøy er det både raskt og enkelt å sikre de private opplysningene dine.

Snarveier for personvern
Den nye funksjonen heter "Snarveier for personvern" og du finne den ved å trykke på den lille hengelåsen ved siden av jordkloden oppe på menylinja. Med en blå Facebook-dinosaur som maskot fører den deg gjennom tre trinn som gjør det enkelt å forandre på innstillingene.

Hvem kan se innleggene dine?
I det første trinnet kan du bestemme hvem som kan se innleggene dine. I det neste får du en oversikt over alle appene som er tilknyttet Facebook-kontoen din. Du kan for eksempel bestemme om alle vennene dine kan se hvilke låter du spiller på Spotify. I det siste trinnet finner du personlig informasjon som epostadresse, fødselsdag og by. Når du er ferdig, blir veiviseren avsluttet og innstillingene lagret.

Du bør være klar over at ikke alle personlige opplysninger blir vist i veiviseren. Hvis du vil forandre på noe annet, må du gå inn på profilen din og gjøre endringer der.

Bli ekspert på Office

Programmer Bli ekspert på Office og lær alt om Word og visningsprogrammer som PowerPoint.

Les mer

Bli ekspert på Office
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Verdens beste sikkerhetstips

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdVerdens beste sikkerhetstips

Hvordan forholder noen av verdens fremste eksperter seg til sin egen pc-sikkerhet? Det får du svar på her.

Les mer

Farlige kjendiser på nettet

Farlige kjendiser på nettet

Populære kjendiser brukes av svindlere til å lokke besøkende til nettsider som inneholder skadelige programmer. Emma Watson er den farligste kjendisen for norske nettbrukere.

Les mer

Norske nettsteder sprer virus

Norske nettsteder sprer virus

Flere norske nettsteder sprer virus til besøkende. Også store, kjente nettsteder og riksdekkende nettaviser har vært rammet av dette, ifølge den siste kvartalsrapporten fra Nasjonal Sikkerhetsmyndighet (NSM).

Les mer

Nyeste

Oj! Så mye skadevare finnes det

550 millioner programmer som vil angripe pc-en.

Les mer

Ond virus har ligget i skjul i 5 år

Et farlig virus som heter Sauron, har ligget i skjul i årevis på mengder av pc-er. Det kan slå til når som helst og stjele filer og passord.

Les mer

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Sikkerhetseksperter og Interpol går til krig mot grådige hackere

Les mer