Cookies- og Brukervilkår


Gjenopprett pc-en lynraskt

Med Restore Point Creator kan du gjenopprette systemet, lage dine egne gjenopprettingspunkter og slette dem igjen. Alt uten at du trenger å åpne nye vinduer og programmer.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Hvis du har installert et nytt program eller lastet ned noe annet fra nettet, kan det være irriterende hvis datamaskinen plutselig begynner å gå tregere, henger seg opp eller oppfører seg merkelig på andre måter. Selv om du prøver å finne årsaken til problemet og avinstallerer mistenkelige programmer, kommer du ingen vei. Det er her Windows Systemgjenoppretting kommer inn i bildet. Systemgjenopprettingen gjør nemlig nøyaktig det den lover: Windows-systemet blir gjenopprettet, så du slipper å kaste bort tid på å finne problemet. Som regel blir systemet gjenopprettet til det siste tidspunktet før en større oppdatering eller før et program ble installert. De automatiske gjenopprettingspunktene pleier å gjøre jobben for deg, men du kan også opprette dine egne gjenopprettingspunkter. Det kan du for eksempel gjøre før du installerer et nytt program. På den måten er du sikker på at du kan gå tilbake til den gode gamle pc-en din, akkurat som den var før.

I Windows er det enkelt å gjenopprette systemet ut fra et eksisterende gjenopprettingspunkt, men hvis du vil opprette et nytt punkt, må du gå gjennom mange trinn og innstillinger først. Derfor får du programmet Restore Point Creator. Programmet er enkelt å bruke, og det kan både opprette systemgjenopprettingspunkter og slette dem igjen. Du kan se alle punktene som du har opprettet og gjenopprette systemet – i ett og samme vindu.

Når du bruker systemgjenopprettingen, må du huske at det bare er systemfilene og de installerte programmene som blir gjenopprettet. Systemgjenopprettingen kan ikke gjenskape dokumenter eller bilder som er slettet. Hvis de først er slettet, må du bruke mer avanserte verktøy til å gjenopprette dem.

Link: http://www.toms-world.org/download/Install%20Restore%20Point%20Creator.exe

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Oj! Så mye skadevare finnes det

Oj! Så mye skadevare finnes det

550 millioner programmer som vil angripe pc-en.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Gjem filer på en skjult partisjon

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGjem filer på en skjult partisjon

Skjul filer og mapper raskt og enkelt på en hemmelig partisjon som bare du har passordet til.

Les mer

Se norsk tv på ferien i utlandet

Se norsk tv på ferien i utlandet

Med Freedome kan du se norske tv-programmer i utlandet.

Les mer

Nyeste

Oj! Så mye skadevare finnes det

550 millioner programmer som vil angripe pc-en.

Les mer

Ond virus har ligget i skjul i 5 år

Et farlig virus som heter Sauron, har ligget i skjul i årevis på mengder av pc-er. Det kan slå til når som helst og stjele filer og passord.

Les mer

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Sikkerhetseksperter og Interpol går til krig mot grådige hackere

Les mer