KOM_NO_171134-NR12_J_SYSTEMGENDANNELSE_Web

Gjenopprett pc-en lynraskt

Med Restore Point Creator kan du gjenopprette systemet, lage dine egne gjenopprettingspunkter og slette dem igjen. Alt uten at du trenger å åpne nye vinduer og programmer.

15. august 2014

Hvis du har installert et nytt program eller lastet ned noe annet fra nettet, kan det være irriterende hvis datamaskinen plutselig begynner å gå tregere, henger seg opp eller oppfører seg merkelig på andre måter. Selv om du prøver å finne årsaken til problemet og avinstallerer mistenkelige programmer, kommer du ingen vei. Det er her Windows Systemgjenoppretting kommer inn i bildet. Systemgjenopprettingen gjør nemlig nøyaktig det den lover: Windows-systemet blir gjenopprettet, så du slipper å kaste bort tid på å finne problemet. Som regel blir systemet gjenopprettet til det siste tidspunktet før en større oppdatering eller før et program ble installert. De automatiske gjenopprettingspunktene pleier å gjøre jobben for deg, men du kan også opprette dine egne gjenopprettingspunkter. Det kan du for eksempel gjøre før du installerer et nytt program. På den måten er du sikker på at du kan gå tilbake til den gode gamle pc-en din, akkurat som den var før.

I Windows er det enkelt å gjenopprette systemet ut fra et eksisterende gjenopprettingspunkt, men hvis du vil opprette et nytt punkt, må du gå gjennom mange trinn og innstillinger først. Derfor får du programmet Restore Point Creator. Programmet er enkelt å bruke, og det kan både opprette systemgjenopprettingspunkter og slette dem igjen. Du kan se alle punktene som du har opprettet og gjenopprette systemet – i ett og samme vindu.

Når du bruker systemgjenopprettingen, må du huske at det bare er systemfilene og de installerte programmene som blir gjenopprettet. Systemgjenopprettingen kan ikke gjenskape dokumenter eller bilder som er slettet. Hvis de først er slettet, må du bruke mer avanserte verktøy til å gjenopprette dem.

Link: http://www.toms-world.org/download/Install%20Restore%20Point%20Creator.exe

Kanskje du er interessert i...