Cookies- og Brukervilkår


Gjør datamaskinen sikker og unngå virus og malware

Beskytt datamaskinen mot virus og malware med et velfungerende sikkerhetssystem. Her får du massevis av hjelp til å sikre pc-en din med både anti-virus, anti-malware og mengder av råd som kan hjelpe deg i kampen mot hackere og datakriminelle.

Få etablert et ordentlig forsvar mot internetts mange trusler og lær mer om hvordan du unngår å få datamaskinen infisert av virus, malware og andre problemer. Her finner du de beste rådene og programmer fra Komputer for alles sikkerhetseksperter. De omfatter alt fra hvordan du beskytter ditt digitale privatliv til hvordan du får orden på tilgang til datamaskinen. I tillegg til det store utvalget av artikler om sikkerheten på datamaskinen, får du også muligheten for å lære om sikkerheten på smarttelefoner og nettbrett, hvor vi selvfølgelig dekker både iOS og Android.


Føl deg helt trygg på nettet
Eksperter er mennesker, og mennesker gjør feil – og det gjelder selvfølgelig også sikkerhetseksperter. Selv om de daglig jobber med å gjøre internett tryggere for resten av oss, har de selv fått kjenne på hvordan det er å bli lurt. Her kan du lese mer om de vanligste feilene, og hva du kan gjøre for å unngå dem.
Les mer

Beskytt pc-en mot ubudne gjester
Hvis du besøker feil nettsider, kan datamaskinen fort bli infisert av skadelige programmer. Her får du en brannmur, som er et effektivt vern mot virus og malware.
Les mer

Si nei til dårlige programmer
Når du installerer et ekte program, må du ofte fjerne en drøss med haker for å unngå at du får lureprogrammer med på kjøpet. Med Unchecky blir hakene fjernet automatisk, så du ikke går i baret.
Les mer

Fjern virus fra en låst pc
Enkelte virus er i stand til å låse pc-en din, slå av internettforbindelsen og deaktivere sikkerhetsprogrammene dine. Sånn får du bukt med dem.
Les mer

Beskytt privatlivet
På internett, datamaskinen og telefonen din er det lagret et hav av informasjon om deg – men hvor trygt er det egentlig å ha det liggende der? Vi gir deg svar og hjelper deg med å sikre privatlivet ditt enda bedre.
Les mer

Beskytt telefonen mot virus
Det er ikke nok å se etter farlige filer på pc-en lenger. Hackerne har også fått opp øynene for smarttelefoner, så det kan være lurt å ha et sikkerhetsprogram på mobilen.
Les mer

Stor test av seks sikkerhetspakker
Antivirus, brannmur, søppelpostfilter og beskyttelse mot spionprogrammer, reklameprogrammer og tvilsomme nettsider er bare noen få av de funksjonene som fins i sikkerhets­pakker. Vi har testet seks av de mest kjente utgavene.
Les mer

Bli ekspert på Office

Programmer Bli ekspert på Office og lær alt om Word og visningsprogrammer som PowerPoint.

Les mer

Bli ekspert på Office
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Ring ALDRI dette nummeret!

Ring ALDRI dette nummeret!

Advarsel: En falsk feilmelding i Windows oppfordrer deg til å ringe svindlere.

Les mer

Hva er malware?

Hva er malware?

Du har sikkert hørt om malware før, men hva er malware, og hvordan beskytter du deg mot å få det?

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Surf anonymt på nettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSurf anonymt på nettet

Hver gang du surfer etterlater du spor i nettleseren. Disse sporene forteller nestemann som bruker pc-en om atferden din på nettet. Her viser vi hvordan du unngår å lage spor i de fem vanligste nettleserne.

Les mer

Nyeste

Oj! Så mye skadevare finnes det

550 millioner programmer som vil angripe pc-en.

Les mer

Ond virus har ligget i skjul i 5 år

Et farlig virus som heter Sauron, har ligget i skjul i årevis på mengder av pc-er. Det kan slå til når som helst og stjele filer og passord.

Les mer

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Sikkerhetseksperter og Interpol går til krig mot grådige hackere

Les mer