Cookies- og Brukervilkår


Si nei til dårlige programmer

Når du installerer et ekte program, må du ofte fjerne en drøss med haker for å unngå at du får lureprogrammer med på kjøpet. Med Unchecky blir hakene fjernet automatisk, så du ikke går i baret.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

For hver eneste dag som går, må du være stadig mer på vakt når du vil installere programmer fra internett. Et program kan ha fått gode anmeldelser og ha en god del år på baken, men likevel risikerer du at det ”haiker” mindre gode programmer med det. Hvis du ikke følger godt nok med når du legger inn programmet, har du godtatt ett eller flere ekstraprogrammer som kan være plagsomme eller direkte skadelige.

For en vanlig pc-bruker kan det være vrient å se hvordan man slipper unna ekstraprogrammene. Dette skyldes blant annet at mange av oss har vent seg til bare å klikke på “Neste”, “Godta” eller noe lignende hver gang det dukker opp knapper. Selv når vi er på vakt, kan det være vanskelig å se hvordan man skal avvise alle disse tilbudene. Noen programmer gjør ”Nei takk”-knappen grå, så man kan tro at det ikke går an å klikke på avslaget.

I denne artikkelen viser vi deg en rekke eksempler på “tilbud” om ekstraprogrammer. Samtidig får du det geniale Unchecky. Det er et program som hjelper deg med å avvise ekstraprogrammer ved å fjerne kryss i installasjonen og så advare deg når du likevel prøver å installere dem. Last ned Unchecky

Lær mer om malware.

Bli ekspert på Office

Programmer Bli ekspert på Office og lær alt om Word og visningsprogrammer som PowerPoint.

Les mer

Bli ekspert på Office
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Ring ALDRI dette nummeret!

Ring ALDRI dette nummeret!

Advarsel: En falsk feilmelding i Windows oppfordrer deg til å ringe svindlere.

Les mer

Hva er malware?

Hva er malware?

Du har sikkert hørt om malware før, men hva er malware, og hvordan beskytter du deg mot å få det?

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Surf anonymt på nettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSurf anonymt på nettet

Hver gang du surfer etterlater du spor i nettleseren. Disse sporene forteller nestemann som bruker pc-en om atferden din på nettet. Her viser vi hvordan du unngår å lage spor i de fem vanligste nettleserne.

Les mer

Nyeste

Oj! Så mye skadevare finnes det

550 millioner programmer som vil angripe pc-en.

Les mer

Ond virus har ligget i skjul i 5 år

Et farlig virus som heter Sauron, har ligget i skjul i årevis på mengder av pc-er. Det kan slå til når som helst og stjele filer og passord.

Les mer

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Sikkerhetseksperter og Interpol går til krig mot grådige hackere

Les mer