Cookies- og Brukervilkår


Styr tilgangen til pc-en

Pc-en din inneholder personlige dokumenter og bilder – og du vil sikkert ha dem for deg selv. Hvis du oppretter din egen brukerkonto og beskytter den med et passord, kan du bestemme selv hvem som har tilgang til filene dine og innstillingene i Windows.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Når du er logget inn på en Windows-pc, har du tilgang til alle epostmeldingene dine, alle dokumentene, bildene, yndlingssidene og mye mer av personlig karakter. Selv om du må ha fysisk tilgang til datamaskinen for å få tak i disse filene, kan det være lurt å bestemme hvem i huset som har tilgang til hva. Det kan du gjøre hvis du lager en egen en brukerkonto til alle som bruker pc-en din. Hvis du samtidig beskytter din egen brukerkonto med et passord, trenger du ikke å frykte nysgjerrige blikk. Du trenger heller ikke å være redd for at barnebarna skal bytte ut skrivebordsbakgrunnen din eller ødelegge systemet ditt på andre måter. Den eneste ulempen er selvfølgelig at du må huske dette passordet. Det hjelper nemlig ikke stort hvis du har det liggende på en lapp ved siden av pc-en. Heldigvis har Windows en funksjon som lar deg bruke en minnepinne til å opprette en såkalt tilbakestillingsdisk – mens du fremdeles husker passordet ditt. Med denne minnepinnen kan du alltid få tilgang til brukerkontoen din – også hvis du glemmer passordet. Det krever bare at du oppretter minnepinnen FØR du glemmer passordet.

http://download.cnet.com/PCWin-Recovery-w-Windows-Password-Reset/3000-18...

Bli ekspert på Office

Programmer Bli ekspert på Office og lær alt om Word og visningsprogrammer som PowerPoint.

Les mer

Bli ekspert på Office
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Verdens beste sikkerhetstips

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdVerdens beste sikkerhetstips

Hvordan forholder noen av verdens fremste eksperter seg til sin egen pc-sikkerhet? Det får du svar på her.

Les mer

Farlige kjendiser på nettet

Farlige kjendiser på nettet

Populære kjendiser brukes av svindlere til å lokke besøkende til nettsider som inneholder skadelige programmer. Emma Watson er den farligste kjendisen for norske nettbrukere.

Les mer

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Sikkerhetseksperter og Interpol går til krig mot grådige hackere

Les mer

Nyeste

Oj! Så mye skadevare finnes det

550 millioner programmer som vil angripe pc-en.

Les mer

Ond virus har ligget i skjul i 5 år

Et farlig virus som heter Sauron, har ligget i skjul i årevis på mengder av pc-er. Det kan slå til når som helst og stjele filer og passord.

Les mer

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Sikkerhetseksperter og Interpol går til krig mot grådige hackere

Les mer