Cookies- og Brukervilkår


Unngår de verste fallgruvene på nettet

Internett er en fantastisk oppfinnelse og et spennende tidsfordriv. Men det kan sette grå hår i hodet på deg hvis forbindelsen blir til en forbannelse. Les hvordan du styrer klar av de verste opplevelsene på nettet.

Last ned artikkel - bare for brukere

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du unngår de verste fallgruvene på nettet.

Internettet er overalt. Vi leser nyheter, handler, finner kjærester og skriver brev. Vi får orden på økonomien, sjekker helsa, sporer opp gamle skolekamerater og mye mer. Vi er mer eller mindre på nettet hele tiden. I løpet av de to tiårene som det verdensomspennende nettverket har eksistert, har det påvirket og forandret dagliglivet vårt fundamentalt. I dag er det vanskelig å forestille seg et liv uten internett. Mange av oss bruker faktisk mer tid på det enn på tv, radio, aviser og blader. Men på en dårlig dag kan internettet gjøre deg sprø med kryptiske og irriterede småproblemer. Det kan sluke mye av tiden din. Og hvis du ikke er forsiktig, kan det utgjøre en alvorlig trussel mot privatlivet eller bankkontoen din.

Det er ikke mange som opplever at det blir så ille. Men hovedregelen er at du alltid må bruke sunn fornuft når du er på nettet. I denne artikkelen kan du blant annet se hvordan du beskytter pc-en mot truslene på nettet eller reparerer en nettleser som ofte henger seg opp. Du kan også lese hvordan du forhindrer at nettleseren går sakte på enkelte nettsider, og slipper unna mange irriterende opplevelser.


Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Gjør datamaskinen helt sikker

Gjør datamaskinen helt sikker

Beskytt datamaskinen mot virus og malware med gode sikkerhetsprogrammer og mengder av nyttige råd.

Les mer

Google sletter apper med virus

Google sletter apper med virus

Hele 190 apper er slettet fra Google Play Butikk etter at de har blitt forbundet med en særdeles ubehagelig type skadevare.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Aldri mer malware

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdAldri mer malware

Hold datamaskinen fri for skadelige programmer. Vi viser hvordan du finner skadevare på pc-en og Android-mobilen, og hvordan du fjerner det.

Les mer

Nyeste

Oj! Så mye skadevare finnes det

550 millioner programmer som vil angripe pc-en.

Les mer

Ond virus har ligget i skjul i 5 år

Et farlig virus som heter Sauron, har ligget i skjul i årevis på mengder av pc-er. Det kan slå til når som helst og stjele filer og passord.

Les mer

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Sikkerhetseksperter og Interpol går til krig mot grådige hackere

Les mer