Forbandelser_komno_122010

Unngår de verste fallgruvene på nettet

Internett er en fantastisk oppfinnelse og et spennende tidsfordriv. Men det kan sette grå hår i hodet på deg hvis forbindelsen blir til en forbannelse. Les hvordan du styrer klar av de verste opplevelsene på nettet.

2. juni 2012

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om hvordan du unngår de verste fallgruvene på nettet.

Internettet er overalt. Vi leser nyheter, handler, finner kjærester og skriver brev. Vi får orden på økonomien, sjekker helsa, sporer opp gamle skolekamerater og mye mer. Vi er mer eller mindre på nettet hele tiden. I løpet av de to tiårene som det verdensomspennende nettverket har eksistert, har det påvirket og forandret dagliglivet vårt fundamentalt. I dag er det vanskelig å forestille seg et liv uten internett. Mange av oss bruker faktisk mer tid på det enn på tv, radio, aviser og blader. Men på en dårlig dag kan internettet gjøre deg sprø med kryptiske og irriterede småproblemer. Det kan sluke mye av tiden din. Og hvis du ikke er forsiktig, kan det utgjøre en alvorlig trussel mot privatlivet eller bankkontoen din.

Det er ikke mange som opplever at det blir så ille. Men hovedregelen er at du alltid må bruke sunn fornuft når du er på nettet. I denne artikkelen kan du blant annet se hvordan du beskytter pc-en mot truslene på nettet eller reparerer en nettleser som ofte henger seg opp. Du kan også lese hvordan du forhindrer at nettleseren går sakte på enkelte nettsider, og slipper unna mange irriterende opplevelser.

Kanskje du er interessert i...