Cookies- og Brukervilkår


Verdens beste sikkerhetstips

Vi skriver mye om sikkerhet, men hvordan forholder egentlig noen av verdens fremste eksperter seg til sin egen pc-sikkerhet? Det får du svar på her når de avslører sine beste tips og gir deg enkle og gode råd.

Last ned artikkel - bare for brukere

Last ned denne artikkelen her og les mye mer om verdens beste sikkerhetstips.

Det er ingen grunn til verken å føle seg uglesett eller spesielt utsatt om svindlere skulle finne på å pepre innboksen din med epost. Selv ikke om avsenderne tilsynelatende vet hva du heter. Den slags suspekte bakmenn skyter nemlig med stor spredning, og sender daglig millioner av eposter til intetanende mottakere. Selv om bare noen få mottakere skulle gå i fella, er det uansett god forretning. Sikkerhetsfirmaet Symantec anslår at opp til 80 prosent av all elektronisk post i verden er søppelpost, altså irriterende reklame og det som verre er.

Bortsett fra søppelpost, fins det også annen kriminell virksomhet på nettet. Blant det mest alvorlige er virus og malware, som infiserer og overtar kommandoen over pc-en din, og phishing, hvor kriminelle lurer til seg opplysninger eller penger, f.eks. via fiktive lotterier og datingtjenester. Ifølge Nortons årlige sikkerhetsrapport, Norton Cybercrime Report, har ufattelige 431 millioner internettbrukere verden over stiftet bekjentskap med en eller annen form for internettkriminalitet i løpet av 2011. Det er flere enn befolkningen i hele Vest-Europa.

Vi har derfor bedt noen av verdens fremste sikkerhetseksperter om å uttale seg om hvordan de selv ferdes trygt på nettet.


Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå mer internett helt gratis

Internett Her får du de beste tipsene til et både raskere og mer stabilt nettverk.

Les mer

Få mer internett helt gratis
Følg oss på Facebook

Følg oss på Facebook

Internett På Facebook-siden til Komputer for alle finner du utallige morsomme og ...

Følg Komputer for alle

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Farlige kjendiser på nettet

Farlige kjendiser på nettet

Populære kjendiser brukes av svindlere til å lokke besøkende til nettsider som inneholder skadelige programmer. Emma Watson er den farligste kjendisen for norske nettbrukere.

Les mer

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Sikkerhetseksperter og Interpol går til krig mot grådige hackere

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Verdens beste sikkerhetstips

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdVerdens beste sikkerhetstips

Hvordan forholder noen av verdens fremste eksperter seg til sin egen pc-sikkerhet? Det får du svar på her.

Les mer

Nyeste

Oj! Så mye skadevare finnes det

550 millioner programmer som vil angripe pc-en.

Les mer

Ond virus har ligget i skjul i 5 år

Et farlig virus som heter Sauron, har ligget i skjul i årevis på mengder av pc-er. Det kan slå til når som helst og stjele filer og passord.

Les mer

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Sikkerhetseksperter og Interpol går til krig mot grådige hackere

Les mer