Cookies- og Brukervilkår


Verdens farligste nettsider

Internett er en forunderlig verden, med uante mengder kunnskap og informasjon. Men det kan være vanskelig å se forskjell på uskyldige og farlige nettsider. Her kan du lese om de aller farligste stedene på nettet, som det er lurt å holde seg langt unna.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

En aktiv internettforbindelse og en åpen nettleser, så ligger verden for dine føtter. Men så fort du skriver de tre første W-ene i adressefeltet, legger du ut på en farefull ferd. Internett er fullt av skumle sider som prøver å spolere gleden for deg. Du finner alt fra sider med virus til falske skjemaer som prøver å fralure deg kredittkortopplysningene dine. De farlige sidene fins overalt, og de kan være uhyre vanskelige å skille fra harmløse og uskyldige sider. Datakriminelle blir også stadig dyktigere til å skjule svindelforsøkene sine. Derfor er det i dag en viss fare for å bli smittet av et virus på ellers harmløse sider. Bakmennene kan nemlig bytte ut en av lenkene på nettsiden, så du ender opp med et virus på datamaskinen i stedet for skrivebordsbakgrunnen som du prøvde å laste ned. Men det er visse sider som vi vet at du alltid gjør klokt i å holde deg langt unna – fordi de er kjent for å være risikable og utgjøre en trussel mot sikkerheten på pc-en. Vi vil gjerne skåne deg for negative opplevelser av den typen. Derfor har vi utarbeidet en liste over de 10 farligste sidene som du finner på nettet akkurat nå.

Gjør datamaskinen helt sikker

Sikkerhet Beskytt datamaskinen mot virus og malware med gode sikkerhetsprogrammer og mengder av nyttige råd.

Les mer

Gjør datamaskinen helt sikker
50 GB gratis backup!

50 GB gratis backup!

Programmer Nå kan du lagre den neste sikkerhetskopien på nettet. Som abonnent på ...

Les mer

Tilgang til alt – 25 kr!

Tilgang til alt – 25 kr!

Komputer for alle Få tilgang til Fordelssonen, alle guidene og testene våre, samt bladet ...

Les mer

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Verdens beste sikkerhetstips

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdVerdens beste sikkerhetstips

Hvordan forholder noen av verdens fremste eksperter seg til sin egen pc-sikkerhet? Det får du svar på her.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Unngå farlige feller på nettet

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdUnngå farlige feller på nettet

Det er en potensielt farlig gjettelek å klikke på lenker i en søkemotor – for det kan skjule seg farlige nettsider blant de harmløse. Her får du et verktøy som automatisk sjekker sidene for deg.

Les mer

Se norsk tv på ferien i utlandet

Se norsk tv på ferien i utlandet

Med Freedome kan du se norske tv-programmer i utlandet.

Les mer

Nyeste

Oj! Så mye skadevare finnes det

550 millioner programmer som vil angripe pc-en.

Les mer

Ond virus har ligget i skjul i 5 år

Et farlig virus som heter Sauron, har ligget i skjul i årevis på mengder av pc-er. Det kan slå til når som helst og stjele filer og passord.

Les mer

Nytt våpen i kampen mot utpressingsvirus

Sikkerhetseksperter og Interpol går til krig mot grådige hackere

Les mer