Cookies- og Brukervilkår


Rens datamaskinen for virus og skadevare

De farligste virusene er så smarte at de kan deaktivere antivirusprogrammet på maskinen din, og deretter går det raskt utforbakke. Skjer det, har vi den rette medisinen: Med pakken EmsiSoft Emergency Kit Scanner går det raskt å rense maskinen for virus og annen ondskap.

Last ned artikkel - bare for abonnenter

Har Windows-maskinen blitt ekstra treg i det siste, eller får du merkelige feilmeldinger som du ikke umiddelbart klarer å identifisere? Da kan du i verste fall være utsatt for et spesielt avansert virus som har deaktivert antivirusprogrammet.

Med EmsiSoft Emergency Kit, som du finner i Fordelssonen til Komputer for alle, kan du gjennomsøke hele maskinen for skadelig kode og rense den før det er for sent. Du kan også bruke verktøyet fra Kommandolinjen før Windows starter, og dermed før viruset får muligheten til å starte seg selv. Det er den sikreste kuren mot virusangrep.

Slik bør du bruke EmsiSoft Emergency Kit Scanner


Vi anbefaler at du lagrer EmsiSoft Emergency Kit på en minnepinne, slik at du har programmet for hånden hvis maskinen blir infisert av virus. Du kan skanne harddisken direkte fra Windows eller fra kommandolinjen.

Skann jevnlig fra Windows: Sjekk om antivirusprogrammet fortsatt virker ved å skanne en gang i måneden.

Rens når Windows er død: Hvis Windows er infisert, kan du rense systemet før Windows starter.

I artikkelen kan du lese om hvordan du bruker programmet og renser maskinen.

> Las ned Emsisoft Emergency Kit


Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Bare ett passord å huske

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdBare ett passord å huske

Bruk bombesikre passord som du slipper å huske, med programmet LastPass.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Skjul viktige mapper

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSkjul viktige mapper

Programmet Free Hide Folder hjelper deg med å skjulte utvalgte mapper på pc-en. De vises ikke før du skriver inn et passord.

Les mer

Gratis antivirus kan koste deg dyrt

Gratis antivirus kan koste deg dyrt

Installerer du AVG Antivirus Free, bør du være ekstra oppmerksom. Det er nemlig veldig lett å installere prøveversjonen i stedet for gratisversjonen.

Les mer

Nyeste

Sjekk om pc-en har skadelige programmer

IObit Malware Fighter holder hele tiden øye med datamaskinen og de tingene som installeres på den.

Les mer

Hold hackere unna nettverket ditt!

Nå kan du raskt og enkelt se om nettverksenhetene i hjemmet er sikret mot hacking: BullGuard har laget en gratis "Internet of Things"-skanner.

Les mer

Gratis antivirus kan koste deg dyrt

Installerer du AVG Antivirus Free, bør du være ekstra oppmerksom. Det er nemlig veldig lett å installere prøveversjonen i stedet for gratisversjonen.

Les mer