MWC2016

Bli med på årets mobilmesse

MWC 2016: De kommende dagene rapporterer Komputer for alle jevnlig fra verdens største messe for mobiltelefoner og trådløst utstyr. Følg med på vår facebookside, og få med deg årets mest spennende mobilnyheter.

22. februar 2016 av DAU

Mobile World Congress (MWC) er årets store begivenhet for produsenter av mobiltelefoner og annet trådløst utstyr. Det er her de mange nye telefonene, nettbrettene og andre trådløse enheter blir presentert første gang, før de kommer i butikkhyllene. Vi håper blant annet å se nye smarttelefoner og nettbrett fra Lenovo, Samsung, Huawei, Sony, LG, Nokia og Microsoft, utstyrt med de nyeste og kraftigste prosessorene som også vil sette sitt preg på resten av årets produkter.

> Følg med på vår facebookside

Vi forventer også å se mengder av utstyr for hus og hjem i takt med at "tingenes internett" fortsetter å bre seg, mens de gjør hverdagen enklere, morsommere og langt mer spennende.

MWC 2016 finner sted fra den 22. til 25. februar i Barcelona. Arrangørene venter over 94 000 besøkende i løpet av de fire dagene. Dette er verdens største messe og utstilling for mobil- og teleindustrien med over 2100 utstillere, primært i messehallene Fira Gran Via nær stranden i den katalanske hovedstaden.

Kanskje du er interessert i...