Powerbank_Intenso_Go

Den beste nødladeren for Pokémon Go

Jakten på fantasifulle Pokémon-figurer tømmer raskt batteriet på smarttelefonen. Med en nødlader er det enkelt å forlenge batteritiden.

29. august 2016 av DAU

Akkurat nå er Pokémon Go det mest populære spillet til mobiltelefoner. Det er også et av de spillene som krever mest strøm, blant annet fordi det bruker GPS-funksjonen på smarttelfonen.

Hvis du vil bruke mye av dagen til å fange Pokémon-figurer, bør du utstyre deg med et ekstra batteri – altså en nødlader. Mange har valgt å gjøre det, og siden spillet ble lansert har det vært en dramatisk økning i salget av nødladere.

En nødlader gir mer strøm til batteriet på smarttelefonen de gangene du ikke har mulighet til å lade telefonen på vanlig måte.

Nødladere kommer i forskjellige størrelser og med ulik kapasitet, noen kan også lade to eller flere telefoner eller nettbrett samtidig.

Vil du ha en nødlader som kan lade telefonen flere ganger, må du velge en som har en kapasitet på minst 5000 mAh. En nødlader med kapasitet på 10 000 mAh kan lade telefonen tre til fire ganger, avhengig av størrelsen på batteriet.

Les vår store test av nødladere her (kun for abonnenter).

Kanskje du er interessert i...