Cookies- og Brukervilkår


Google har flest apper

Siden 2012 har Google Play Butikk tredoblet antallet apper og ligger for første gang foran Apples App Store.

Siden smartmobiler ble populære, har Apple alltid ligget ett skritt foran i antallet apper. App Store har vært kjent for å ha mange flere apper enn de andre butikkene, men nå har det altså snudd. Google har gått forbi og er nå den appbutikken der du kan finne flest apper. De har ifølge tall fra analysefirmaet appFigures 1,43 millioner, mot Apples 1,21 millioner.

En av hovedgrunnene til at Google Play Butikk har gått forbi App Store, er at det er mange flere som utvikler apper for Google Play. I 2014 hadde Google flere utviklere enn App Store og netthandelen Amazons appbutikk til sammen. Og jo flere som utvikler apper til en plattform, desto flere apper får den.

I tillegg har Apple en grundigere silingsprosess før appen kommer i butikken, mens Google tillater utviklerne å legge appene direkte inn. Dette gjør at Google Play Butikk er både enklere og mer attraktiv for utviklene.

Tallene fra appFigures viser også at de kategoriene som har største vekst, er spill og fotograferingsapper. Det er særlig de siste som har vokst voldsomt, noe som trolig skyldes at kameraene på smartmobiler blir stadig bedre.

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Nye telefoner fra Google

Nye telefoner fra Google

Google har droppet Nexus-merket på telefonene sine, nå har de fått navnet Pixel.

Les mer

Hack en telefon og bli rik

Hack en telefon og bli rik

Firma utlover belønning for å bryte seg inn i telefoner.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av smartphones

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av smartphones

Sjekk eposten, surf på nettet, ta bilder, se video, hør på musikk eller ta et raskt slag kabal. En smartmobil kan alt dette og mye mer. Vi tester ni av de rimeligere, med priser fra bare 916 og opp til 1995 kroner.

Les mer

Nyeste

Hack en telefon og bli rik

Firma utlover belønning for å bryte seg inn i telefoner.

Les mer

Pokémon GO på armen

Armbåndet gjør det enklere å samle baller og fange Pokémoner, men kommer det for sent?

Les mer

Dårlige nyheter for venstrehendte

Antennen til iPhone 6 får knusende kritikk – og den virker dårligst for dem som holder telefonen i venstre hånd.

Les mer