Cookies- og Brukervilkår


4 ting du ikke visste at iPhonen kan

iPhonen er utmerket til å ringe med og sende tekstmeldinger, men vet du egentlig hvor mye den kan? Vi har funnet frem til fire overraskende funksjoner.

Har du noen gang lastet ned den komplette iPhone-veiledningen og lest alle de 196 sidene? Ikke vi heller, men her er den, hvis du er interessert.

Men du behøver ikke å lese veiledningen for å finne disse fire overraskende funksjonene, det har nemlig vi gjort for deg. Kanskje kjenner du en av dem, men svært få kjenner til alle fire.

1: Svar på meldinger uten å åpne Meldinger
Trekk informasjonen om en ny melding ned fra toppen av skjermen og trykk på "Svar". Da kan du svare med en gang uten å åpne Meldings-appen.

2: Se hvilke apper som bruker mest strøm
Hvis du vil vite hva det er som tapper telefonen for strøm, kan du gå inn i Innstillingene og velge "Batteri". Her ser du en ryddig oversikt over forbruket til hver enkelt app.

3: Videresende sms-er Som med epost kan det noen ganger være praktisk å videresende sms-er. Det gjør du ved å trykke på meldingen, trykk så på "Mer", marker meldingen og trykk på den lille pilen nederst i høyre hjørne. Skriv deretter nummeret til den du vil videresende til.

4: Se alle stedene du har vært
Gå til Innstillinger. Velg "Personvern", "Stedstjenester", "Systemtjenester" og gå ned til "Ofte besøkte steder". Under "Logg" finner du de stedene hvor du har oppholdt deg mest.Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Ny iPhone i september

Ny iPhone i september

Her ser du hva du kan forvente av den nye Apple-telefonen

Les mer

Lures til å borre hull i iPhone 7

Lures til å borre hull i iPhone 7

Savnet av den manglende jackpluggen har fått mange til å borre hull i telefonen.

Les mer

Apple dropper klassisk funksjon

Apple dropper klassisk funksjon

Med Apple iOS 10 må du ta farvel med en funksjon som har vært et fast element på låseskjermen til iPhone helt fra den første modellen så dagens lys.

Les mer

Nyeste

Lures til å borre hull i iPhone 7

Savnet av den manglende jackpluggen har fått mange til å borre hull i telefonen.

Les mer

Hva? Kan iPhonen det også?

iPhonen er utmerket til å ringe med og sende sms-er, men vet du egentlig hvor mye den kan? Vi har funnet frem til fire overraskende funksjoner.

Les mer

iPhone 7 er her – men hva kan den?

Helt vanntett, og uten analog utgang til hodetelefoner.

Les mer