Cookies- og Brukervilkår


Ny iPhone i september

Her ser du hva du kan forvente av den nye Apple-telefonen

På nettet har ryktene svirret i over et halvt år, men nå er snart tiden inne for den offisielle lanseringen av iPhone 7, og dermed slipper vi å gjette lenger.

Det nyeste ryktet handler om at telefonen skal være helt vanntett. Det henger sammen med et annet rykte som går ut på at den tradisjonelle 3,5 mm hotetelefonutgangen vil forsvinne. Det kan jo tolkes som at Apple prøver å tette flest mulig åpninger.

Større batteri og bedre kamera
En mer opplagt forklaring på den manglende hodetelefonutgangen er at man ønsker å frigjøre plass til et større batteri enn på tidligere iPhone-versjoner.
I kategorien for mer sannsynlige rykter finner vi et bedre kamera og en kraftigere prosessor. Dessuten kan vi igjen regne med at telefonen vil finnes i to forskjellige størrelser.

Forhåndsbestillinger fra 9. september
Apple avslører ingenting før de lanseringen 7. september, men det legger ingen demper på rykteflommen og informasjonslekkasjene. Dessverre har det ennå ikke kommet noe som slår den gangen en Apple-ansatt glemte igjen en prototype av iPhone 4 på en bar.
Hvis ryktene holder stikk, kan man forhåndsbestille iPhone 7 fra fredag 9. september. De to iPhone 7-modellene vil være tilgjengelige fra fredag 23. september, og prisene vil være de samme som for iPhone 6-modellene.Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Ny iPhone i september

Ny iPhone i september

Her ser du hva du kan forvente av den nye Apple-telefonen

Les mer

Apple dropper klassisk funksjon

Apple dropper klassisk funksjon

Med Apple iOS 10 må du ta farvel med en funksjon som har vært et fast element på låseskjermen til iPhone helt fra den første modellen så dagens lys.

Les mer

5 nyttige iPhone-tips

5 nyttige iPhone-tips

Selv om du bruker den hver dag, kan telefonen fremdeles ha hemmeligheter du enda ikke kjenner til.

Les mer

Nyeste

Lures til å borre hull i iPhone 7

Savnet av den manglende jackpluggen har fått mange til å borre hull i telefonen.

Les mer

Hva? Kan iPhonen det også?

iPhonen er utmerket til å ringe med og sende sms-er, men vet du egentlig hvor mye den kan? Vi har funnet frem til fire overraskende funksjoner.

Les mer

iPhone 7 er her – men hva kan den?

Helt vanntett, og uten analog utgang til hodetelefoner.

Les mer