Cookies- og Brukervilkår


Asus G73SW

Skarpe linjer som en Lamborghini-superbil og et beist av en ”motor” under chassiset gjør at denne rå ASUS-raceren skiller seg ut fra ”bermen” av bærbare pc-er.

Sett til:

12.495,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Denne nesten 4 kilo tunge saken har en ekstern strømforsyning som er minst dobbelt så stor som gjennomsnittet, og den er ikke ment som en tradisjonell bærbar. Skjermen og den høye ytelsen gjør at den passer bra til å kjøre 3D-spill.

På tross av vekten og størrelsen ser pc-en ganske enkel ut. Den har få ekstra knapper, og designen er gjennomført og svart fra innerst til ytterst. En kraftig i7-prosessor fra Intel og et ganske heftig GeForce-skjermkort gjør at den 17,3 tommer store skjermen kan kjøre med full HD-oppløsning. Maskinen har også ekstra kjøling på baksiden. Det betyr at de innebygde viftene bråker mye mindre enn man kunne frykte. Vi er imponert over størrelsen til denne datamaskinen, men vi er like imponert over evnen den har til å jobbe raskt.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Prosessor: Intel i7, 2 GHz
• Skjermkort: Nvidia GeForce GTX460M
• Minne: 6 GB
• Harddisk: 500 GB
• Skjerm: 17,3 tommer
• Oppløsning: 1920x1080 piksler
• Win 7 Home Premium 64-bit
• Vekt: 3,9 kg
• Mål: 41,5 x 32 x 5,7 cm

  • Rask prosessor

  • Stor og skarp skjerm

  • Forholdsvis støysvak

  • Tung

  • Høy pris

Eksterne koblinger
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Ny pc for en billig penge

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdNy pc for en billig penge

Spar penger når du vil bytte ut den gamle datamaskinen. For de fleste er det ingen grunn til å betale i dyre dommer for en splitter ny pc.

Les mer

Lekker minibærbar

Lekker minibærbar

Det er mange minibærbare på markedet, men Samsungs nye N210 har likevel funnet sin egen nisje.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Imponerende mye pc for pengene

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdImponerende mye pc for pengene

Dell Inspiron 15 5000 er en stilig bærbar som kanskje ikke skiller seg så mye ut, men både er solid og god å bruke.

Les mer

Nyeste

Er bilen din godt ivaretatt?

Et bilverksted i Polen bruker fremdeles Commodore64.

Les mer

Pc-en din er skitten

Se hvordan du gjør pc-en ren og bakteriefri.

Les mer

Frister denne datamaskinen?

Den er over 40 år gammel og koster det samme som tusen nye pc-er. Ville du ha kjøpt denne hvis du vant på lotto?

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her