Cookies- og Brukervilkår


ASUS N73SV

Det er en stor og solid maskin vi har fått tak i her. Med en av de nyeste og raskeste i7-prosessorene på markedet og et kraftig grafikkort er det godt med krefter i denne tunge maskinen. Vekten er nesten 3,5 kilo, selv med et moderat sekscellers batteri.

Sett til:

9.990,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

LED-skjermen på 17,3 tommer har dessverre bare en oppløsning på 1600 x 900 piksler, så den kan ikke spille film fra den innebygde Blu-ray-stasjonen i full oppløsning. Vi syns det er pussig at ASUS ikke har valgt en skjerm med full HD til en såpass kraftig multimedie-maskin. Det innebygde webkameraet har en oppløsning på to megapiksler.

Tastaturet er i full bredde og er godt å skrive på, men dessverre er layouten så firkantet at den verken hjelper fingrer eller øyne til å finne frem til piltastene eller andre spesialtaster. Større mellomrom mellom de forskjellige tastegruppene ville vært en fordel.

Til venstre for tastaturet ligger en rekke hurtigtaster til lyd og Windows Media Center. Knappene har bakgrunnsbelysning, så de kan ses i mørket. Det fungerer helt utmerket.
Et element som er med på å understreke pc-ens rolle som filmmaskin, er høyttalerne. De er levert av Bang & Olufsen, sitter bak et gitter under skjermen og låter bedre enn noe annet vi har hørt som har vært innebygd i en bærbar. Mellomtonen er klar, dis­kanten kontrollert og du får et glimrende stereoperspektiv når du har hodet tett nok mot skjermen. Bassen er begrenset av de fysiske forholdene i kabinettet, men det totale resultatet er faktisk overveldende bra.

Ytelsesmessig biter denne pc-en godt fra seg. Prosessoren har en turbofunksjon som lar deg bytte mellom maksimal ytelse og lavt strømforbruk. Men denne kraftige maskinen blir aldri ekstremt strømsparende, og den innebygde vifta lager en del støy når du kjører krevende og tunge programmer.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Prosessor: Intel i7-2630QM
2.0GHZ
• Minne: 6 gigabyte
• Harddisk: 500 gigabyte
5400 rpm
• Skjerm: 17,3 tommer, høyblank
• Oppløsning: 1600 x 900
• Skjermkort: GeForce GT 540M
• Nettverk: 802.11n/b/g
• Webkamera: 2 megapiksler
• Optisk stasjon: Blu-ray
• Kortleser: Ja
• Mål: 426 x 38 x 290 mm
• Vekt: 3,4 kg

  • Kraftig prosessor

  • God lyd

  • Treg harddisk

  • Lav skjermoppløsning

  • Upraktisk tastaturlayout

Eksterne koblinger
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kraftig bærbar med svak skjerm

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdKraftig bærbar med svak skjerm

Laptop Y50-70 er en veldesignet, robust og kraftig pc med høye ytelser og fin lyd – men skjermen skuffer.

Les mer

Pc-en din er skitten

Pc-en din er skitten

Se hvordan du gjør pc-en ren og bakteriefri.

Les mer

Bærbar med USB 3.0

Bærbar med USB 3.0

Asus er tidlig ute med en rekke nye teknologier i den bærbare N61Jv – uten at resultatet koster skjorta

Les mer

Nyeste

Er bilen din godt ivaretatt?

Et bilverksted i Polen bruker fremdeles Commodore64.

Les mer

Pc-en din er skitten

Se hvordan du gjør pc-en ren og bakteriefri.

Les mer

Frister denne datamaskinen?

Den er over 40 år gammel og koster det samme som tusen nye pc-er. Ville du ha kjøpt denne hvis du vant på lotto?

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her