Cookies- og Brukervilkår


HP Envy 17 17-1090eo

Envy, som HP kaller denne serien, betyr misunnelse

Sett til:

15.539,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Og det er kanskje den følelsen HP vil vekke hos andre når du slår opp den nye og lekre bærbare pc-en din.

Under panseret finner du komponenter av ypperste klasse. Vi nevner i fleng: den nye og kraftige Intel Core i7-prosessoren, hele 8 GB minne, to harddisker, Blu-ray-stasjon og et raskt grafikkort. Denne maskinen kan uten problemer erstatte en stor og kraftig stasjonær pc. På tross av ytelsen har Envy diskré og stilren design. Vi kan godt tenke oss at den hadde falt i smak hos forretningsfolk. Pc-en er bygd inn i tynt og robust metall hele veien rundt.

I testperioden ble vi imponert over hvor lett Envy 17 taklet alt av programmer. Brukte vi den til spill, kunne vi kjøre med høyeste oppløsning – også på en ekstern storskjerm. Som multimediesenter har den krefter i lange baner. Bildekvaliteten med Blu-ray-spilleren er ekstremt skarp og rolig. Også når man kobler den til en flatskjerm med HDMI-utgangen. Bruker du den innebygde skjermen, gir den høye oppløsningen et rolig, klart og svært detaljert bilde.

Envy 17 har et stort tastatur med numeriske taster. Ellers er den blottet for ekstra knapper. Trackpaden har ingen knapper – i stedet kan du trykke hele plata til bunns. Og med en fot som hever tastaturet, er den mer behagelig å skrive på enn de fleste bærbare pc-er.

Det eneste ankepunktet er at vifta kjører konstant – også når du driver med mindre prosessorkrevende oppgaver. I tillegg er vekten i overkant, og batteritiden er høyst 3–4 timer hvis du for eksempel bruker det trådløse nettverket og tung grafikk samtidig. Ved blandet bruk kom vi opp i 5–6 timer, og det er absolutt hederlig.

Fakta

• Prosessor: Intel Core
i7-720QM 1,6 GHz
• Grafikkort: ATI Mobility
Radeon HD 5850, 1 GB ram
• 8 GB minne
• 2 x 500 GB harddisk
• 17” widescreen-skjerm (16:9)
• 1920 x 1080 oppløsning
• Optisk stasjon: Blu-ray
• Wi-Fi: 802.11b/g/n
• Tilkoblinger: USB, LAN,
eSATA, HDMI, VGA, kortleser
• Operativsystem:
Windows 7 Home Premium
• Mål:
22,4 x 30,6 x 3,13 cm
• Vekt: 3,42 kg

  • Kraftig prosessor

  • Raskt grafikkort

  • Lyssterk og skarp skjerm

  • Vifta durer for mye

  • Prisen er i overkant

Eksterne koblinger
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Ny pc for en billig penge

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdNy pc for en billig penge

Spar penger når du vil bytte ut den gamle datamaskinen. For de fleste er det ingen grunn til å betale i dyre dommer for en splitter ny pc.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Imponerende mye pc for pengene

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdImponerende mye pc for pengene

Dell Inspiron 15 5000 er en stilig bærbar som kanskje ikke skiller seg så mye ut, men både er solid og god å bruke.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Kjapp, liten pc og nettbrett i ett

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdKjapp, liten pc og nettbrett i ett

Asus Transformer Book Flip er en fleksibel pc med god skjerm, lang batterilevetid og en svært kraftig prosessor.

Les mer

Nyeste

Er bilen din godt ivaretatt?

Et bilverksted i Polen bruker fremdeles Commodore64.

Les mer

Pc-en din er skitten

Se hvordan du gjør pc-en ren og bakteriefri.

Les mer

Frister denne datamaskinen?

Den er over 40 år gammel og koster det samme som tusen nye pc-er. Ville du ha kjøpt denne hvis du vant på lotto?

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her