Cookies- og Brukervilkår


Nikon Coolpix S1100pj

Telefoner med innebygd kompass og GPS-er med innebygd kamera: Det fins ikke grenser for kreativiteten når elektronikkbransjen finner på nye produkter som Nikon Coolpix S1100pj.

Sett til:

2.689,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Nikons siste digitalkamera har to egenskaper: Det tar flotte utendørsbilder med høy oppløsning, og i tillegg har det en innebygd projektor, så du kan vise fotografiene dine i storformat på en hvit vegg eller en annen flate. Bortsett fra disse to funksjonene er kameraet en ganske skuffende opplevelse.

Vi brukte S1100pj til å knipse over 300 fotografier, både innendørs og utendørs. Og dommen er ganske klar. Når vi ser på resultatene på en pc-skjerm etterpå, er stort sett alle innebildene enten undereksponert, overeksponert eller rett og slett bare kjedelige. På flere av portrettbildene har menneskene også fått røde øyne. Så hvis du er på jakt etter et kamera som også kan ta brukbare bilder innendørs, kan vi ikke anbefale deg å investere i denne modellen. Men utendørsbilder tatt i solskinn blir like skarpe og flotte som man kan forvente – og bør kunne forvente – av et digitalt lommekamera i denne prisklassen.

Projektoren fungerer helt fint i forhold til størrelsen – i motsetning til kameraet. Med et lite trykk på en knapp projiserer den bilder og videofilmer opp på veggen – det fungerer strålende med en vanlig hvit vegg. Det aller beste resultatet får du selvfølgelig når det ikke er for mye lys i rommet. Men likevel er vi ikke så rent lite imponert over hvor lyssterk denne lille miniprojektoren faktisk er.

En fiks og nyttig ekstrafunksjon er at du også kan bruke kameraet til å vise skjermbilder (og filmer) fra pc-en din på veggen. Det eneste du trenger å gjøre, er å koble kameraet til pc-en med en USB-forbindelse.

Fakta

• Oppløsning: 14,1 megapiksler
• Optisk zoom: 5x
• Display: 3” trykkfølsomt
• Bildestabilisator: Optisk og
digital
• Minnekort: SD/SDHC
• Projektoroppløsning: VGA
(640 x 480 piksler)
• Mål: 10,1 x 6,3 x 2,4 cm
• Vekt: 180 gram

  • God projektor

  • Hederlige utendørsbilder

  • Dårlige innendørsbilder

  • Dårlig blits

  • Skjermen reagerer tregt

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lag flotte panoramabilder

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLag flotte panoramabilder

Hvis en flott utsikt ikke kan fanges på ett bilde, kan du ta flere og sette dem sammen på pc-en.

Les mer

Robust lommekamera

Robust lommekamera

Det støtsikre kameraet W90 fra Pentax er verken verdens eller produsentens første av slaget.

Les mer

Hold øye med hjemmet fra telefonen

Hold øye med hjemmet fra telefonen

Få et IP-kamera, og hold øye med hjemmet ditt fra smarttelefonen

Les mer

Nyeste

Microsoft vil ta kontrollen over kameraet

En ny app fra Microsoft vil gjøre det unødvendig å etterbehandle bildene

Les mer

Hold øye med hjemmet fra telefonen

Få et IP-kamera, og hold øye med hjemmet ditt fra smarttelefonen

Les mer

Videokamera for krevende forhold

GoPro Hero4 Session er et imponerende lite actionkamera som tar opp både lyd og bilder i suveren kvalitet.

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her