Cookies- og Brukervilkår


XBox 360

XBox 360 er en fantastisk spillmaskin som samtidig kan så mye mer som mediesenter. Et ekte stuealter!

Sett til:

3.295,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Jeg ønsker meg ny TV! Så enkelt er det å beskrive de formidable mulighetene som Xbox 360 byr på. Bevares, selv på familiens gamle bilderør-TV var det mulig å se at Xbox 360 presterer den flotteste grafikken av alle spillkonsollene. Hakeslippen kom imidlertid først da jeg koblet konsollen til (dessverre) en lånt 40 High Definition TV fra Samsung. Stort!

Det er dessverre et begrenset utvalg av spill til Xbox 360 akkurat nå, men flotte er de! Konsollen er dessuten så mye mer. Microsoft ønsker ikke bare å ha en hedersplass plass i stua - de vil erobre den. Xbox 360 er skapt til å gå på nettet. Her kan du chatte med venner, se hva de spiller og spille online sammen eller mot hverandre. Du kan kjøpe bakgrunner, o.l. for å gjøre Xbox mer personlig, og du kan se spilldemoer og forfilm helt gratis. Integrasjonen er så perfekt og flytende at det nesten er en skam å ikke la Xbox være online hele tiden.

Du til enhver tid hvem av vennene dine som er på nettet og hva de spiller, og det er fort gjort å bli med i spillet. Du har også mulighet til å snakke med dem ved hjelp av hodesettet som følger med konsollen. Hvis du ikke har nok med de eksisterende spillene, kan du laste ned en rekke små spill til behagelige priser.

Om nettdelen er imponerende, da er Xboxens samspillet med annen elektronikk direkte mesterlig. Konsollen kommuniserer selvsagt best med andre Microsoft-produkter, og har du en PC med Windows XP, kan du se bilder, film eller høre musikk med Xboxen. Hvis du har en Media Center PC, kan du bruke alle funksjonene selv om maskien står i et annet rom. Du kan også koble til MP3-spiller og kamera - selv fra Microsofts største konkurrenter.

De innebygde USB-kontakene støtter selvfølgelig tastatur m.m., men dessverre ikke i spill.

Det er vanskelig å kritisere den usedvanlig sjarmerende Xboxen, men det finnes selvfølgelig skjønnhetsfeil. For det første bråker den. Mye når du spiller og mindre, men fortsatt for mye når du ser film. Da er det bra at støyen kan overdøves av konsollens surroundlyd - som du dessverre bare oppnår med en dyrt optisk kabel.

For å komme på nettet trenger du kabel eller annet halvdyrt ekstrautstyr. Hvis du skal laste ned spill eller annen programvare, kan du ikke bruke Xbox til annet i mellomtiden. Det er dårlig design - i og med at konsollen er utstyrt med tredobbel prosessor. Og mens vi snakker om utstyr, bør det nevnes at Xbox 360 finnes i en dyr og en halvdyr utgave. Hold deg langt unna den billigste: Du kommer til å lengte etter de trådløse controllerne, den gode TV-kabelen og den innbygde harddisken som er nødvendig for å kunne nyte og utnytte Xboxens muligheter fullt ut.

Og det dyreste ekstrautstyret må bli en TV med merkelappen HD Ready - som du i likhet med meg kommer til å ønske deg temmelig kjapt hvis du kjøper Xbox 360.

Fakta
  • Fantastisk HD-grafikk

  • Xbox Live imponerer

  • Mediesenter med mer

  • Bråkete vifter

  • Ikke trådløst nettverk

Produsentens hjemmeside

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
XBox 360

XBox 360

XBox 360 er en fantastisk spillmaskin som samtidig kan så mye mer som mediesenter. Et ekte stuealter!

Les mer

Nyeste

XBox 360

XBox 360 er en fantastisk spillmaskin som samtidig kan så mye mer som mediesenter. Et ekte stuealter!

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her