Cookies- og Brukervilkår


ASUS RT-N56U Ruter

ASUS’ nye ruter er utradisjonelt utformet i svart med blå dioder på fronten. Dette er en n-router med fire gigabit-porter til kabelnettverk, samt to USB-porter til harddisker eller skrivere.

Sett til:

952,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Det følger med en cd med en god brukerhåndbok i tillegg til noen små hjelpeprogrammer. WPS-knappen gjør det lett å koble til trådløse enheter. Du holder bare knappen nede mens du trykker på tilsvarende knapp på det trådløse utstyret. Det er faktisk ikke nødvendig å sette den opp, for enheten virker med en gang den blir tilkoblet. Hvis du plugger inn en minnepinne eller en harddisk, blir den oppdaget automatisk og delt på nettverket. Administrasjonssidene viser ruterens status og enhetene som er tilkoblet på forsiden. Det er veivisere til de vanligste innstillingene, men også enkel tilgang til de mer avanserte mulighetene. Trafikkprioriteringen er spesielt godt gjennomført. Det er lett å sette opp enkel prioritering av IP-telefoni, video og spill, og det finnes også standardinnstillinger for flere programtyper, så ruteren kan settes opp optimalt med et par museklikk.

Den innebygde prosessoren er kraftigere enn i de fleste rutere. Det merker du ikke med en gang ved vanlig bruk, men programmer (f.eks. fildeling) som oppretter virkelig mange forbindelser til andre pc-er, har stor fordel av de ekstra kreftene du får. En av de avanserte funksjonene er dual-band, som lar deg kjøre et ekstra nettverk på 5-GHz-båndet. Det egner seg godt til å gi utvalgte enheter høy prioritet. Til gjengjeld er rekkevidden til dette ekstra nettverket betydelig mindre enn det vanlige, som jobber på 2,4 GHz.

Målingene våre, som er gjort på 2,4 GHz, viser en topphastighet rett under 60 megabit/sekund, noe som er i toppklasse. Forbindelsen er god og stabil på bra avstand fra ruteren.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Trådløst nett: 802.11b/g/n
• Frekvens: 300 MHz
• Dual-band: Ja
• Switch: 4 gigabit-porter
• USB-porter: 2
• Filserver: Ja
• Skriverserver: Ja
• Mål: 17,2 x 14,5 x 6 cm

  • Topp hastighet

  • Fil- og skriverserver

  • Brukervennlig grafikk

  • Litt høy pris

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Skaff deg Dropbox

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdSkaff deg Dropbox

Når du først har prøvd å ha ubegrenset tilgang til tekstene og bildene dine fra en hvilken som helst pc, er det vanskelig å unnvære dette gratisprogrammet.

Les mer

Ny musikk på gammelt anlegg

Ny musikk på gammelt anlegg

Koble det gamle anlegget trådløst til en smarttelefon eller et nettbrett og spill musikk i hele huset. Det eneste du trenger er en såkalt Beep.

Les mer

Gjør datamaskinen helt sikker

Gjør datamaskinen helt sikker

Beskytt datamaskinen mot virus og malware med gode sikkerhetsprogrammer og mengder av nyttige råd.

Les mer

Nyeste

Pass deg for trådløse nettverk i sommer

Logger du på fremmede, åpne nettverk i ferien bør du være på vakt – du risikerer nemlig å bli hacket. Her ser du hvordan du beskytter deg.

Les mer

Trådløst på flyturen

Stadig flere flyselskap tilbyr trådløst Internett ombord på flyene – men hvordan virker det egentlig?

Les mer

40 ganger raskere internett - med droner

AVSLØRING: Google tester enorme soldrevne droner som skal levere neste generasjon internett – 40 ganger raskere enn i dag – til din og min mobiltelefon.

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her