Cookies- og Brukervilkår


Buffalo AirStation Nfinity

Denne n-ruteren har et par iøynefallende antenner som kan snus og brettes for å gi optimal forbindelse

Sett til:

598,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

I tillegg har den et stort utvalg av funksjoner, og fire knapper som gjør den lett å tilpasse. En norskspråklig veiledning viser i detalj hvordan ruteren skal kobles til pc-en.

Hastigheten imponerer ikke, men det gjør rekkevidden. Bak en solid mur 40 meter unna får vi en stabil og rask forbindelse. Selv på 50 meters avstand mister vi ikke forbindelsen. Det er noe av det beste vi har sett.

Ruteren har bra med funksjoner. Kobler man en harddisk til USB-porten, kan den tjene som filserver, medieserver og ftp-server. I tillegg kan den ta seg av overføringer med BitTorrent. Har man behov for å få tak i filene sine fra internett, kan ruteren også brukes til det. Man kan koble til et 3G-modem for å dele en mobil internettforbindelse. Og en knapp som heter Movie Mode, gjør det lett å gi høyere prioritet til trafikk som IP-telefoni eller filmstreaming.

Man kan stille inn alle disse funksjoner på administrasjonssidene til ruteren. Dessverre er den rotete og skjemmet av språkfeil. Det kreves en god porsjon tålmodighet og kunnskap for å finne fram i alle menyene.

Fakta

• Standard: 802.11n (støtter alle eldre standarder)
• Hastighet: 29,9 Mbit/s
• Rekkevidde: 50 meter
• WPS: Ja
• Porter: 4 (Gigabit)
• Kan bruke 3G-modem
• Annet: Filserver, medieserver,
nedlastingsserver
• Mål: 14 x 12,7 x 2,4 cm

  • Flott rekkevidde

  • God norsk veiledning

  • Mange funksjoner

  • Grei pris

  • Skuffende hastighet

Eksterne koblinger
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Forstå din router

Forstå din router

Hva er WiFi, AC-standard og 4G? Vi har samlet en ordbok til deg over noen av de mest brukte nettverksbegrepene.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Guide til nettverkssenteret

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdGuide til nettverkssenteret

Lær alle hjemmenettverkets hemmeligheter. La familien dele musikk, bilder, dokumenter og videoer.

Les mer

God trådløs adapter

God trådløs adapter

Den trådløse nettadapteren N+ Wireless USB Adapter fra Belkin er laget for N+ Wireless Router, som også testes på denne siden.

Les mer

Nyeste

Pass deg for trådløse nettverk i sommer

Logger du på fremmede, åpne nettverk i ferien bør du være på vakt – du risikerer nemlig å bli hacket. Her ser du hvordan du beskytter deg.

Les mer

Trådløst på flyturen

Stadig flere flyselskap tilbyr trådløst Internett ombord på flyene – men hvordan virker det egentlig?

Les mer

40 ganger raskere internett - med droner

AVSLØRING: Google tester enorme soldrevne droner som skal levere neste generasjon internett – 40 ganger raskere enn i dag – til din og min mobiltelefon.

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her