Cookies- og Brukervilkår


Buffalo AirStation WLI-UC-GNM USB 2.0 Adapter

En nettverksadapter kan vanskelig lages mindre enn denne enheten fra Buffalo. USB-pluggen tar mer plass enn selve nettkortet, som stikker mindre enn en halv centimeter ut fra pc-en.

Sett til:

238,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Installasjonen går smertefritt. Et merke advarer om at den vesle enheten kan bli varm i bruk, og det er riktig. Driveren må installeres fra en cd. Når adapteren deretter settes i en USB-port, er den klar til bruk i Windows og kobler seg til ruteren uten videre.

Når vi får et så lite nettverkskort i hånden, er vårt første spørsmål om det virkelig er mulig å bygge en effektiv antenne på så liten plass? Målingene våre gir svaret på dette: Nei.

Selv med en trådløs ruter av samme merke, måler vi ikke overføringshastigheter på over 12 megabit per sekund. Hastigheten faller raskt med avstanden, og på 30 meter med fritt utsyn til ruteren er det problemer med å holde forbindelsen. Riktignok tester vi i omgivelser som kan forstyrre forbindelsen litt, men det er skuffende å få hastigheter som ligger under det man har på et gammeldags g-nettverk.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

[emediate]
[emediate]
[emediate]

Fakta

• Nettverk: 802.11n, 150 MHz
• Tilkobling: USB 2
• Kryptering: WEP, WPA, WPA2
• Målt hastighet: 12 megabit/sekund

  • Usedvanlig liten

  • Skuffende treg

  • Dårlig rekkevidde

Eksterne koblinger
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Lynraske eksterne harddisker

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdLynraske eksterne harddisker

Nå må du ikke lenger vente i timevis på at sikkerhetskopien skal bli tatt. Nye, lynraske, eksterne harddisker med USB 3.0 holder på å ta over markedet. Her har vi testet hele 12 stykker.

Les mer

Mikroskopisk  nettverks- adapter

Mikroskopisk nettverks- adapter

Hvis du vil koble pc-en til det raskeste trådløse nettverket, trenger du en nettverksadapter som støtter den nyeste standarden 802.11n.

Les mer

Lur USB-lader til nesten alt mulig

Lur USB-lader til nesten alt mulig

Denne multiladekabelen er bygd på den enkleste måten man kan tenke seg. Den har rett og slett en kabel til nesten alle tenkelige plugger, til sammen ti.

Les mer

Nyeste

USB blir enda bedre

USB-standarden er oppgradert og er nå raskere og bedre enn noensinne.

Les mer

Lynraske minnepinner

Selv den minste av disse minnepinnene har plass til en mengde data som tilsvarer 50–100 vanlige cd-er. I tillegg er de lynraske når man skal overføre til og fra pc-en.

Les mer

Legg programmene på en minnepinne

Nå kan du slippe å installere yndlingsprogrammene om og om igjen – bare kjør dem rett fra en minnepinne.

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her