Cookies- og Brukervilkår


Linksys Range Extender

Denne nettverksenheten er beregnet på å utvide det trådløse nettverket så du får en stabil forbindelse overalt i hjemmet.

Sett til:

599,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Rent fysisk er det en ganske enkel enhet som du bare må plugge inn i en stikkontakt for å få til å virke. Du har også en nettverksport hvor du kan koble kablede enheter som nettverksskrivere eller filservere til det trådløse nettverket. Selve oppsettet er forbløffende enkelt. Bare selve plasseringen kan by på litt problemer, men det hele er gjort på få minutter.
Hvis vi ser på rekkevidden, er resultatene absolutt overbevisende. Der det trådløse nettet vårt normalt sett virker opp til 50 meter fra ruteren, får vi nå en stabil og god forbindelse helt opp til 80 meter. Det er virkelig et glimrende resultat. Men hastigheten er altfor svak. Der vi får 30-50 Mbit/s direkte til ruteren, får vi ikke mer enn rundt 10 Mbit/s gjennom nettverksutvideren.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

• Trådløst: 802.11 a/b/g/n
• Kablet nett: 100 Mbit/s
• Dual-band: Nei
• Hastighet: 10,7 MB/s
• Rekkevidde: 80 meter

  • Enkelt oppsett

  • Bra økning på rekkevidden

  • Senker hastigheten veldig

Eksterne koblinger
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
Forstå din router

Forstå din router

Hva er WiFi, AC-standard og 4G? Vi har samlet en ordbok til deg over noen av de mest brukte nettverksbegrepene.

Les mer

Bedre rekkevidde på nettverket

Bedre rekkevidde på nettverket

Denne nettverksenheten er beregnet på å utvide det trådløse nettverket så du får en stabil forbindelse overalt i hjemmet.

Les mer

<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Få nettverket til å dekke hele huset

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdFå nettverket til å dekke hele huset

Startvanskeligheter med automatisk oppsett, men ellers gode funksjoner og flott dekning.

Les mer

Nyeste

Pass deg for trådløse nettverk i sommer

Logger du på fremmede, åpne nettverk i ferien bør du være på vakt – du risikerer nemlig å bli hacket. Her ser du hvordan du beskytter deg.

Les mer

Trådløst på flyturen

Stadig flere flyselskap tilbyr trådløst Internett ombord på flyene – men hvordan virker det egentlig?

Les mer

40 ganger raskere internett - med droner

AVSLØRING: Google tester enorme soldrevne droner som skal levere neste generasjon internett – 40 ganger raskere enn i dag – til din og min mobiltelefon.

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her