Cookies- og Brukervilkår


HP DeskJet 3070A

Denne billige multifunksjonsskriveren kan tilkobles både via USB og trådløst nettverk. Den støtter også HPs ePrint-funksjon, som gjør det mulig å sende epost rett til skriveren.

Sett til:

655,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

Oppsettprogrammet er på norsk og hjelper på en god måte til med å få de nødvendige innstillingene på plass. USB-kabelen som følger med skal brukes i den første delen av oppsettet, men når skriveren først er koblet til det trådløse nettet, er kabelen ikke lenger nødvendig. Montering av blekkpatroner er grei og uproblematisk.
Papirskuffen som tar beskjedne 60 ark er kombinert med papirutkastet og er ganske skrøpelig bygd. Papiret må ganske dypt inn i skuffen, noe som er vanskelig med små fotopapir-ark. Det inngående papiret kan trekke det utgående tilbake inn i skriveren, eller få det til å falle ned på gulvet. Selv om skriveren er billig er dette unødvendig rotete.
Det lille LCD-displayet er i gammeldagse gråtoner og er omgitt av de billigst tenkelige knappene, men det løser oppgaven sin. Den billige mekanikken er også ganske hørbar, for skriveren skramler og bråker så mye at man skulle tro den var i ferd med å falle fra hverandre.
Til gjengjeld er utskriftskvaliteten forbløffende god. Med godt fotopapir i skriveren står fargene levende fram, og de vanskelige mørke områdene står usedvanlig bra. Svart skrift står utmerket, selv om bokstavene er litt lodne i kanten.
Hastighetsmålingene våre er ganske greie. Fordi papirutkastet er så minimalt at papiret faller ut når det har samlet seg flere enn 30 ark, er skriveren bare egnet til små utskriftsmengder. Kopifunksjonen er utmerket, men vi savner en knapp som starter kopiering med en gang i stedet for å måtte bruke menyen til skriveren. Skanneren gir pene farger, men er ikke særlig skarp, noe driveren prøver å kompensere for elektronisk. Resultatet er brukbart uten å imponere.
En smart funksjon er ePrint, som lar deg sende epost direkte til utskrift, fordi skriveren har sin egen unike epostadresse som du selv velger hvem du vil dele med. Det håndterer også vedlagte bilder og pdf-filer, men ganske langsomt. HP har også smarttelefon-apps for utskrifter, og de fungerer skikkelig bra. Bruker du disse, kan bilder og pdf-filer sendes fra telefonen og direkte til utskrift. Og det går også ganske raskt, selv for komplekse filer.

Les flere tester og nyheter
Bestill Komputer For Alle

Fakta

• Tilkobling: USB, trådløst
• Papirskuff: 60 ark
• Papirutkast: 25 ark
• Internett-utskrift: Ja
• Smarttelefon-utskrift: Ja
• Mål: 43,5 x 30,0 x 14,5 cm
• Målt hastighet:
Svart-hvitt: 7,7 sider/minutt
Farge: 4,1 sider/minutt

  • Flott skrivekvalitet

  • Trådløs tilkobling

  • Spinkel papirskuff

Eksterne koblinger
Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av fargelaserskrivere

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av fargelaserskrivere

En fargelaserskriver kan kjøpes for under 1000 kr – og utskriftskvaliteten er helt på topp. Vi tester 8 stykker.

Les mer

HP Photosmart R927

HP Photosmart R927

Utmerket familiekamera med mye utstyr, gode funksjoner og en fornuftig pris.

Les mer

Blekk er billigst!

Blekk er billigst!

Vi har sjekket sideprisen for fem laserskrivere og seks blekkskrivere, og allerede nå kan vi avsløre at det er mye billigere å skrive ut blandet tekst og grafikk på en blekkskriver enn en laserskriver.

Les mer

Nyeste

Liten, dyr og kraftig pc

HP Spectre 13 – h200eo X2 er en god og moderne pc med mange bruksmuligheter, men litt for lite lagringsplass.

Les mer

Raskt nettbrett

HP SlateBook 10 x2 er et lynkjapt nettbrett med dock, men det har for lite lagringsplass og er for dyrt.

Les mer

Nettbrett og bærbar i ett

HP Envy x2 11-g001eo er en strålende blanding av bærbar pc og nettbrett, og med svært lang batterilevetid.

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her