Cookies- og Brukervilkår


HP Photosmart eStation

HPs nye multifunksjonsskriver er utstyrt med et avtagbart nettbrett.

Sett til:

3.299,00 kr
Sjekk priser

Vår karakter:

Lesernes vurdering:

 

I tillegg til den Android-baserte datamaskinen har skriveren innebygd skanner, kortleser og faks. Skriveren har to arkmatere, så den skifter automatisk mellom A4- og fotopapir. Dupleks-funksjonen sørger for at man kan bruke begge sider av papiret.

Det er uproblematisk å sette opp skriveren. Nettbrettet skal parkeres i en holder i skriveren og kobles til det trådløse nettverket i huset. Menysystemet er lett å forstå, og alt sammen er på norsk. De fleste oppgavene kan gjøres med nettbrettet. Du kan skanne, kopiere og gjøre det samme som med et vanlig nettbrett eller en smarttelefon.

Du kan surfe på nettet, bruke Facebook og Picasa og lese de siste nyhetene. Det er fine funksjoner, men kanskje ikke spesielt nyttig på en skriver.

Hastigheten til nettbrettet er mindre imponerende, og følsomheten til skjermen er for lav. Vi måtte trykke ganske hardt for å aktivere knapper eller flytte rundt på ting, og vi opplevde flere ganger at skjermen ikke reagerte som den skulle. Her er det bedre med store fysiske knapper. Både skriveren og skanneren er relativt stillegående. Skriveren kan levere ni sider i minuttet i svart-hvitt og sju sider per minutt i farger. Det tar cirka ett minutt å skrive ut fotografier i høyeste kvalitet og formatet 10 x 15 cm.

Utskriftskvaliteten er god, men fargene er litt for sterke. Fotoutskrifter kan volde problemer, siden papiret har en tendens til å forskyve seg, og utskrifter fra SD-kort gir feil nederst på papiret.

Kopifunksjonen er enkel å bruke, og kvaliteten er utmerket, selv om mørke områder i fotografier blir enda mørkere og detaljene blir litt borte. Pussig nok blir resultatet bedre hvis vi skanner inn på datamaskinen og skriver ut bildet i stedet.

Skriveren har en annen funksjon, som ikke har noe med nettbrettet å gjøre. Man kan sende epost til den. Både selve eposten og eventuelle filvedlegg blir skrevet ut med en gang. Og det fungerer knirkefritt.

Fakta

• Skriver: 600 dpi s/h,
2400 dpi farge
• Skanner: 1200 dpi
• Hastighet s/h:
9 sider/minutt
• Hastighet farge:
7 sider/minutt
• Fotoutskrift:
55 sekunder
• Utskrift fra kortleser:
194 sekunder
• Lydnivå: 53 dB(A)
• Arkmater: A4 (dupleks), foto
• Tilkobling: USB 2, trådløst
• Nettbrettets operativsystem: Android
• Skjerm: 7 tommer
• Batteritid: 4-6 timer
• Kortleser: SD, SDHC

  • Flott utskriftskvalitet

  • Utskrift fra epost

  • God skanner

  • Langsomt nettbrett

  • Problemer med fotografier

Speil skjermen til Tv-en

Speil datamaskinen, nettbrettet eller smarttelefonen til Tv-en.

Les mer

Årets beste tilbud!

Bli pc-ekspert med Norges beste datablad. Med et abonnement i hele 2016 sparer du 690 kroner og får tilgang til et hav av online-fordeler.

Les mer

Gratis nyhetsbrev

Skriv e-postadressen din og klikk på "Påmeld":

Komputer for alle
Mest leste
<span class='restricted_content teaserbadge_image authenticated'><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="alternate"/><img src="http://komputer.no/files/bonnier-kom/imagecache/restricted_access_badge/bp_restricted_content_nb-NO/plus_gron2.png" alt="Eksklusivt innhold" title="Eksklusivt innhold" width="28" height="28" class="default"/></span>Test av fargelaserskrivere

Eksklusivt innholdEksklusivt innholdTest av fargelaserskrivere

En fargelaserskriver kan kjøpes for under 1000 kr – og utskriftskvaliteten er helt på topp. Vi tester 8 stykker.

Les mer

Sony DPP-FP60BT

Sony DPP-FP60BT

Vi kan helt klart anbefale Sonys nye kompakte fotoskriver! Sony DPP-FP60BT er mindst like god som de beste blekkskriverne.

Les mer

Multiskriver med mange muligheter

Multiskriver med mange muligheter

Frontpanelet på Canons nye skriver er prydet med en fargeskjerm og hele 31 knapper, som slår seg av og på etter behov.

Les mer

Nyeste

3 tegn på at du trenger ny skriver

Når er det på tide å bytte ut den gamle skriveren med en ny og raskere? Her får du svaret.

Les mer

Bruk hodet før du kjøper skriver

Det kan bli en kostbar fornøyelse å velge feil skriver.

Les mer

God skriver, dyre utskrifter

Her får du en meget brukervennlig fotoskriver, men den er dyr i bruk.

Les mer

Opprett en gratis profil

Opprett en gratis profil og få tilgang til utvalgte artikler og guider. Som abonnent får du dessuten tilgang til eksklusivt innhold og egne tjenester på nettet.

Opprett en profil her